Surpriză totală, noul iubit al Mădălinei Ghenea a anunţat că va deveni tată

La doar o zi după ce a făcut publică relaţia cu Mădălina Ghenea (32 de ani), Nicolo Zaniolo, mijlocaşul lui AS Roma cu 11 ani mai tânăr decât actriţa româncă, a confirmat că va deveni părinte.

01 ian. 2021, 14:35
Surpriză totală, noul iubit al Mădălinei Ghenea a anunţat că va deveni tată

Noul iubit al Mădălinei Ghenea a aflat că fosta lui parteneră, Sara Scaperrotta, este însărcinată. „În primul rând, nu îmi doresc ca o relaţie importantă pentru mine să se murdărească, mai ales într-un moment delicat al vieţii mele şi din cariera mea. Mi-am dorit o familie în timpul fostei mele relaţii, dar nu ne-am înţeles şi am decis să ne despărţim.

Citeşte şi Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist, discuţie pe Instagram: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”

Când mi-a spus despre sarcină, am fost sincer şi i-am spus că nu sunt pregătit. Dar ea a hotărât să păsreze copilul, o decizie pe care o voi respecta. Chiar dacă nu mai sunt într-o relaţie cu ea, îmi asum total responsabilitatea de tată. Sper că zvonurile despre viaţa mea privată vor lua sfârşit şi vom începe să vorbim despre mine doar ca fotbalist„, a declarat Zaniolo, citat de Gazzetta dello Sport.

Nicolo Zaniolo, noul iubit al Mădălinei Ghenea, s-a despartit de Sara Scaperrotta tocmai pentru a începe o relaţie cu top modelul român. Cei doi şi-au oficializat legătura prin intermediul reţelelor de socializare.

Mădălina Ghenea are o slăbiciune pentru jucătorii din Seria A, românca având o relație în trecut cu Mario Boriello (38 de ani), fost atacant la AC Milan, AS Roma şi Juventus.