Surpriză uriaşă în Bundesliga. Bayern Munchen a suferit prima înfrângere a sezonului

Borussia Monchengladbach i-a administrat campioanei Bayern Munchen prima înfrângere din acest sezon, învingând-o cu scorul de 3-1, într-un meci din etapa a 15-a a campionatului german de fotbal.

05 dec. 2015, 17:59
Surpriză uriaşă în Bundesliga. Bayern Munchen a suferit prima înfrângere a sezonului

Borussia Monchengladbach şi Bayern Munchen nu au reuşit să marcheze în prima repriză, în ciuda numărului mare de şuturi expediate pe spaţiul porţilor adverse, 7 pentru Borussia, 12 pentru Bayern. 0-0 a fost scorul pauzei, însă în partea secundă s-a marcat de patru ori, scorul final fiind 3-1 pentru Borussia.

Echipa lui André Schubert şi-a asigurat victoria în doar 14 minute, marcând de trei ori în poarta lui Bayern. Oscar Wendt (min. 54), Lars Stindl (min. 66) şi Fabian Johnson (min. 68) au fost cei care l-au învins pe Manuel Neuer, un portar care încasase doar cinci goluri în precedentele 14 meciuri din Bundesliga.

Citeşte şi Frank Ribery, implicat într-un nou dosar de proxenetism. A petrecut un weekend cu 10 fete, la Munchen

Absent din luna martie, din cauza accidentărilor, francezul Frank Ribery şi-a făcut revenirea în joc pentru Bayern, în această partidă, iar după doar şase minute a marcat. A intrat în minutul 75 şi a înscris în minutul 81, stabilind scorul final, Gladbach-Bayern 3-1.

A fost doar a treia înfrângere suferită de Bayern Munchen în acest sezon, după cele din Supercupa Germaniei, cu Wolfsburg (1-1, 4-5 după 11 metri) şi Arsenal Londra (0-2), din Liga Campionilor.

Trupa lui Guardiola se menţine însă lideră în clasamentul Bundesligii, cu 40 de puncte după 15 etape, la opt puncte în faţa Borussiei Dormtmund, în timp ce Monchengladbach se află pe locul 3, cu 26 de puncte.