Surpriză uriaşă în lumea mondenă. Este însărcinată în opt luni, a ţinut totul secret

Keo si Misty, unul dintre cele mai frumoase cupluri din zona muzicala autohtona, se pregatesc de o mare sarbatoare, in scurt timp, ei vor deveni parinti!

RomaniaTV.net
05 dec. 2017, 07:46
Surpriză uriaşă în lumea mondenă. Este însărcinată în opt luni, a ţinut totul secret

Keo a primit cel mai frumos cadou, asa cum de altfel este si numele celei mai romantice piese ale sale de Craciun, cu peste 11 milioane de vizualizari! Iubita lui, Alexandra, este insarcinata si, peste putina vreme, ii va darui artistului un copil, asa cum si-a exprimat dorinta in ultima ei aparitie televizata! 

La inceputul acestui an, Misty si Keo au vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o traiesc de cativa ani! In cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul si-a deschis pentru prima data sufletul si a marturisit ca el si Alexandra vor sa formeze o familie. “Suntem un cuplu fericit si ne dorim si o implinire, iar aceea ar fi cu siguranta un copil”, spunea Keo, completat imediat de superba femeie din viata sa.

“Sunt prezenta la toate evenimentele importante din viata lui, el din viata mea. Ne dorim un copil, este adevarat, dar nu stiu acum daca se va intampla peste un an, peste doi, sau peste zece! Nu ne programam lucrurile acestea. Avem foarte multe proiecte, ne dorim sa le ducem la bun sfarsit, dar nu ne vedem in viitor fara o familie si fara copii. Ma bucur de viata pe care o am si de tot ce Dumnezeu mi-a dat. Sunt o persoana foarte fericita si foarte pozitiva”, a declarat cantareata pentru Wowbiz.