Surpriză uriaşă pentru fanii celui mai urmărit serial! Actorii din „La Casa de Papel” vorbesc limba română

Actorii din serialul-fenomen La Casa de Papel le-au făcut o surpriză uriaşă fanilor din România şi au încercat să vorbească, în cadrul unei emisiuni, în limba română.

19 nov. 2020, 14:00
Surpriză uriaşă pentru fanii celui mai urmărit serial! Actorii din „La Casa de Papel” vorbesc limba română

Faptul că actorul Darko Peric, care interpretează rolul lui Helsikini, vorbeşte limba română la perfecţie nu mai e o surpriză pentru nimeni. Actorul, de origine sârbă, a demonstrat acest lucru în repetate rânduri, inclusiv în cadrul unui interviu acordat anul acesta pentru Europa FM. Darko a mărturisit atunci că a trăit o perioadă în România. „Am început să fac tatuaje în România. Eu am stat în Bucureşti din ’95 până în ’98, după care m-am dus la Timişoara. Aveam în jur de 21 de ani”.

Acum a dovedit şi cel mai îndrăgit personaj din La Casa de Papel că poate rosti o propoziţie în română fără probleme. E vorba despre actorul Álvaro Morte, care joacă rolul lui „El Profesor”.

Provocarea a constat în repetarea unei propoziţii în română de către actorii spanioli. Prezentatorul le-a spus acestora să repete după el „De sărbători de vom întâlni cu cei dragi”. Primul a fost chiar „Profesorul”, care a spus-o perfect, însă încercările celorlalţi prezenţi în emisiune au stârnit hohote de râs.

Clipul video a devenit viral pe Tik Tok, aplicaţia momentului, îndrăgită de tinerii din toată lumea. Peste 76.2 mii de internauţi au apreciat video-ul, iar alţi peste 9.000 l-au distribuit mai departe.

Succesul care susţine La Casa de Papel

La Casa de Papel e un serial de televiziune spaţiol, thriller, al cărui regizor este Álex Pina. Producţia a avut premiera pe 2 mai 2017, iar până în momentul de faţă are patru sezoane. Cei mai apreciaţi actori din serial sunt Úrsula Corberó (în rolul Tokio),  Itziar Ituño (în rolul Raquel Murillo -Lisabona), Álvaro Morte (în rolul El Profesor), Alba Flores (în rolul Nairobi),  Miguel Herrán (Río), Pedro Alonso (Berlín), Enrique Arce (Arturo Román), Darko Perić (Helsinki), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Mónica Gaztambide – Stockholm).

Sezonul cu numărul 3 s-a bucurat se un succes incredibil, Netflix anunţând că peste 34 de milioane de conturi l-au urmărit.

La Casa de Papel a depășit toate recordurile și a ajuns să fie cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming într-o altă limbă decât engleză. 70% dintre conturile care au început partea a treia din serial au și terminat toate episoadele, adică peste 24 de milioane.

„La Casa de Papel” a câştigat până în momentul de faţă numeroase premii, inclusiv cel pentru cel mai bun serial dramatic la Globurile de Aur 2020 sau la Premiile Emmy.

Povestea se conturează în jurul unui personaj numit „El Profesor”, care pune la cale cel mai mare jaf care s-a dat vreodată la Monetăria Spaniei, acest gest fiind un fel de omagiu adus tatălui său, un alt infractor care a fost împușcat în fața unei bănci.

Fire analitică și calculată, înzestrată cu o inteligență uimitoare, personajul pe care îl identificăm mai târziu ca fiind Sergio Marquina (interpretat de Álvaro Morte), adună o echipă de opt infractori pe care îi instruiește în vederea îndeplinirii planului său extrem de bine elaborat, și anume comiterea jafului perfect. Lucrurile se complică pe parcurs fiindcă „El Profesor” nu ia în calcul și perspicacitatea procuroarei care se ocupă de acest caz.