Elevii care obțin nota 10 la BAC pot merge gratuit la festivalurile de muzică Untold și Neversea. Prin campania „Bac de 10” se premiază excelența în educație și în acest an

Untold și Neversea le oferă și anul acesta elevilor români care iau nota 10 la BAC bilete de intrare gratuite la festival.

02 iun. 2022, 13:47
Elevii care obțin nota 10 la BAC pot merge gratuit la festivalurile de muzică Untold și Neversea. Prin campania „Bac de 10” se premiază excelența în educație și în acest an

Organizatorii festivalurilor de muzică premiază și în acest an excelența în educație, prin campania „BAC de 10”. Este a 8-a ediție când se implementează această campanie. Orice elev care obține nota 10 la examenul de Bacalaureat poate beneficia de gratuitate la Untold sau Neversea.

Inițiatorii campaniei sunt de părere că tinerii absolvenți de liceu trebuie motivați să ia notă mare la examenul maturității și, de asemenea, trebuie și răsplătiți cei care reușesc această performanță. În toți acești ani, atât organizatorii de la Untold, cât și cei de la Neversea, au premiat în total peste 1.000 de absolvenți de nota 10.

De asemenea, cei care iau nota maximă la BAC primesc și un voucher de cumpărături de 500 de lei din partea Kaufland România, partenerul acestei campanii. Tinerii îl pot folosi în orice magazin Kaufland din țară. Elevii de 10 își vor putea ridica brățara de acces și voucherul de cumpărături, în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a fiecărui festival în parte.

Mai mult, orice absolvent care s-a înscris anul acesta la examenul de Bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea să achiziționeze abonamentul la preț special 80 de euro + Taxe pentru Neversea și 100 de euro + Taxe pentru UNTOLD. Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-ul Untold sau pe cel de Neversea. Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie.

Citește și Surpriză uriașă pentru fanii Neversea! Cine sunt artiștii care vor urca pe scena The Ark anul acesta

„Anii de liceu au fost cei mai frumoși pentru mulți dintre noi. Campania “BAC DE 10″ este o bucurie pentru noi, fiindcă putem să îi răsplătim cu multe beneficii la festivalurile noastre pe elevii care susțin examenul în această vară. Iar pe cei care iau notă maximă îi așteptăm și anul acesta cu acces gratuit la UNTOLD și Neversea, precum și cu alte surprize pregătite de prietenii de la Kaufland! Sper ca și în acest an să fie cât mai mulți elevi de nota 10!”, a spus Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea.

„Educația este unul dintre domeniile prioritare pentru Kaufland România și ne bucurăm să fim parte din campania “BAC DE 10″ pentru a opta ediție consecutiv. Le urăm mult succes tuturor absolvenților de liceu care susțin examenul de bacalaureat în această vară și abia așteptăm să ne reîntâlnim, în siguranță, la festivaluri”, a spus Anna-Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România.

Untold, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din lume, are loc în perioada 4 – 7 august la Cluj-Napoca. Printre artiștii care cântă la ediția din acest an îi amintim pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

Citește și Acces gratuit la Untold și Neversea pentru absolvenții de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat

Neversea este, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate festivaluri, și se ține în fiecare an pe plajă. Ajuns la a patra ediție, Neversea are loc anul acesta între 7 și 10 iulie la Constanța. Vin peste 150 de români și internaționali. Pe scena festivalului urcă artiști precum Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino și Parov Stelar.