Surprize-surprize: Cele mai ciudate locuri unde a venit barza

Barza vine câteodată când te aştepţi mai puţin şi, mai ales, în locuri în care te aştepţi cel mai puţin. Iar femeile despre care vom vorbi în cele ce urmează nu au născut aşa cum o fac majoritatea, într-o maternitate. Ele au intrat în istorie pentru că barza a venit în locuri extrem de ciudate.

08 iun. 2016, 20:04
Surprize-surprize: Cele mai ciudate locuri unde a venit barza

Când barza vine pe podeaua din bucătărie…

Dorothy Price, din Charlotte, Carolina de Nord, a fost trimisă acasă de obstetricianul care o avea sub observaţie, pe motiv că nu i-a venit încă sorocul. Spre surprinderea tuturor, când a ajuns acasă au început contracţiile. A sunat la urgenţe, au venit pompierii şi paramedicii însă nu a mai fost nevoie decât de câteva minute şi micuţa Kaden Amir a venit pe lume pe podeaua din bucătărie.
… sau în copac

Sofia Pedro, din Mozambic (Africa) s-a suit în copac pentru a scapa de inundaţiile care au surprins statul în anul 2000. A petrecut acolo trei zile, iar la două minute după ce a fost reperată de echipajele de salvare în copac a intrat în travaliu şi a născut o fetiţă Rositha. După 45 de minute de la naştere echipajul de salvare a reuşit să ajungă la ele şi să le aducă pe uscat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.