Focar de COVID-19 la Curtea de Conturi a României. 9 angajaţi din cadrul instituţiei au fost confirmaţi pozitiv

Curtea de Conturi a României anunţă că au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus în cadrul instituţiei.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 08:43
Focar de COVID-19 la Curtea de Conturi a României. 9 angajaţi din cadrul instituţiei au fost confirmaţi pozitiv

Contactat de RomaniaTV.net, Serviciul de Comunicare, Imagine şi Relaţii Publice al Curţii de Conturi a confirmat existenţa a 9 cazuri pozitive cu COVID-19 în cadrul instituţiei.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a fost anunţată în legătură cu această situaţie, în vederea efectuării anchetei epidemiologice şi s-au luat toate măsurile impuse de lege, mai anunţă Curtea de Conturi.

„La momentul prezentei, în rândul angajaţilor care îşi desfăşoară activitatea la nivelul structurii centrale a Curţii de Conturi a României sunt confirmate 9 cazuri pozitive cu noul coronavirus (COVID-19).

Toate cazurile au fost raportate către Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti pentru efectuarea anchetei epidemiologice, fiind respectate obligaţiile instituite de legislaţia specifică.

Precizăm faptul că, la nivelul instituţiei noastre, au fost respectate toate recomandările autorităţilor privind prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19), fiind luate măsuri specifice, precum alocarea echipamentelor de protecţie necesare, dezinfectarea spaţiilor, decalarea programului de muncă sau continuitatea activităţii în regim de telemuncă”, a transmis Curtea de Conturi.


loading...
Partenerii noștri