Surse: Ion Oiţă şi-a luat zilele pentru că nu mai suporta durerile cauzate de ciroză VIDEO

Surse apropiate familiei susţin că Ion Oiţă (64 de ani), patronul restaurantului "La Cocoşatu'", suferea de ciroză. Rudele cred că acesta s-a sinucis din cauză că nu mai suporta durerile cauzate de această boală.

RomaniaTV.net
05 dec. 2011, 14:27
Surse: Ion Oiţă şi-a luat zilele pentru că nu mai suporta durerile cauzate de ciroză VIDEO

UPDATE: Anchetatorii susţin că omul de afaceri a fost găsit spânzurat de o balustradă dintr-o anexă a restaurantului. Acesta a fost descoperit de o bucătăreasă.

Martorii susţin că luni dimineaţă, când a venit la restaurant, Oiţă era foarte agitat. De asemenea, angajaţii susţin că proprietarul era foarte bolnav în ultima vreme şi că nici nu mai putea să vorbească coerent.


Omul de afaceri suferea de mai mult timp de cumplita boală, astfel că azi în jurul orelor 15.00, un angajat al său l-a găsit spânzurat într-o anexă a restaurantului al cărui patron era. ,,În ultima vreme a slăbit foarte mult şi se simţea foarte rău„, spun sursele apropiate familiei.

Nu este prima dramă prin care trece familia. În 2004, fiul cel mare al lui Ion Oiţă a fost implicat într-un accident grav de motocicletă petrecut în Piaţa Dorobanţi şi a stat în comă o lună şi jumătate. În urma acestui teribil accident, tânărul a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

Mai târziu, soţia patronului l-a părăsit pe Oiţă, luându-l cu ea şi pe băieţelul lor în vârstă de patru ani. Patronul restaurantului „La Cocoşatu” din Băneasa îşi datorează succesul în afaceri grătaragiului nea Sandu Cocoşatu’, alias Andrei Alexandru, preparatorul celor mai cunoscuţi mici din Bucureşti.

Ambii sunt originari din comuna Sohatu din judeţul Călăraşi. Ion Oiţă a pornit afacerile în anul 1993, cu ţuică, bere şi vin. Doi ani mai târziu i-a venit ideea să înceapă să vândă mici, după ce a văzut câţi muncitori erau prin zonă. Pe  nea Sandu, după care a dat şi numele restaurantului, ,,La Cocoşatu“, l-a găsit într-un târg din Budeşti, Călăraşi.