Patru parlamentari care au lipsit de la moţiune, excluşi din PSD. Carmen Dan scapă momentan

Consiliul Politic Naţional al PSD a fost convocat marţi, de la ora 17, iar conducerea partidului a decis ca patru dintre cei cinci parlamentari care au lipsit de la votul pe moţiunea de cenzură să fie excluşi.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 14:26
Patru parlamentari care au lipsit de la moţiune, excluşi din PSD. Carmen Dan scapă momentan

Nu s-a luat o decizie încă în ceea ce o priveşte pe Carmen Dan. Fostul ministru de Interne a prezentat, luni seara, la România Tv, documentele din care reiese că mama ei este infectată cu noul coronavirus, iar ea este contact direct, acesta fiind motivul pentru care nu a putut participa.

„Toţi cei care trebuie să analizeze situaţia fiecărui parlamentar care astăzi au absentat vor ţine cont de prevederile legale. Cred că aş fi singurul membru de partid care ar fi exclus pentru că respectă legea. N-am făcut altceva decât ce dispune legea”, a declarat Carmen Dan, luni seara, în direct la România TV.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD nu a putut fi dezbătută şi votată luni din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenţi doar 226 de senatori şi deputaţi.

De la şedinţă au lipsit cinci parlamentari social-democraţi: Carmen Dan, Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și Roxana Pațurcă.