Surse: PDL se mobilizează serios la Alba Iulia pentru huiduieli la Bucureşti

Mai multe organizaţii PDL din ţară, inclusiv din Bucureşti, ar fi trimis la Alba Iulia un număr mare de tineri care să se exprime „zgomotos” la apariţia liderilor USL care vor participa la manifestări.

RomaniaTV.net
30 nov. 2011, 22:05
Surse: PDL se mobilizează serios la Alba Iulia pentru huiduieli la Bucureşti

Sursele RTV.net spun că nu e vorba neapărat despre membri de partid ci despre tineri atraşi de ideea unei „excursii” mai mult sau mai puţin gratuite.

Şi pe pagina de Facebook a liberalului Dan Cristian Popescu, preşedintele organizaţiei sectorului 2 Bucureşti, pot fi citite mai multe mărturii în acest sens. Popescu spune că ştie despre 150 de tineri trimişi la Alba Iulia de PDL sector 2 iar mai multe persoane completează informaţia cu mărturii din alte locuri.

PDL ar intenţiona astfel să compenseze eventuale manifestări ale publicului din Bucureşti, la parada de la Arcul de Triumf, unde vor fi prezenţi lideri importanţi ai coaliţiei de guvernare. Deşi la Bucureşti au fost mobilizaţi militanţii partidului, cei de la PDL se tem că nu vor putea să controleze exprimarea nemulţumirilor. Experienţa de la începutul acestui an, de la Iaşi, unde Traian Băsescu a fost fluierat copios le creează în continuare probleme de imagine democrat-liberalilor.