Cutremur pe scena politică! Cătălin Cîrstoiu a amenințat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei! Scandalul ar fi pornit din frica medicului că va fi trădat de partenerii săi politici

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD- PNL la Primăria Capitalei, a amenințat cu retragerea de la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice.

02 apr. 2024, 13:08
Cutremur pe scena politică! Cătălin Cîrstoiu a amenințat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei! Scandalul ar fi pornit din frica medicului că va fi trădat de partenerii săi politici

O discuție tensionată a avut loc în coaliție. Potrivit unor surse, a fost o discuție în contradictoriu. Medicul i-a amenințat pe liderii PSD – PNL că ia în calcul posibilitatea să nu mai candideze pentru Primăria Capitalei.

Potrivit unor surse guvernamentale, Cîrstoiu a spus că este nemulțumit de această strategie, se teme că va fi trădat, simte că nu se va trage pentru el în această campanie.

În acel moment a intervenit Marcel Ciolacu, care l-a asigurat pe medicul Cătălin Cîrstoiu de faptul că va urmări cu atenție tot ce se întâmplă în această perioadă și se va asigura că cu toții vor trage pentru această campanie, astfel încât să nu existe trădători. Cei doi au purtat o discuție între patru ochi, care a restartat această colaborare.

Citește și Marcel Ciolacu, despre anunțul liderilor PNL că Nicolae Ciucă va fi obligat să candideze la prezidențiale: „Haideți să ajungem în data de 10 iunie”

E vorba și de lupta cu Gabriela Firea, care are o poziție importantă în aceste alegeri, fiindcă este președintele organizației PSD București. Cătălin Cîrstoiu se teme că ea nu s-a resemnat și că îl va trăda în momentul votului, că nu îi va mobiliza pe bucureșteni să iasă la vot și pună ștampila pe el. Cîrstoiu a mai acuzat că cei din coaliție încearcă să se folosească de imaginea sa, de medic, de om profesionist, însă există riscul ca în cel mai important moment să nu tragă pentru candidatură, ca să câștige Primăria Capitalei.

Cătălin Cîrstoiu, speriat că Gabriela Firea nu-l va susține. „Nu abandonez Bucureştiul. Rămân dedicată acestui oraş”

Amintim că fostul primar general și medicul Cătălin Cîrstoiu au fost recent la un eveniment al organizațiilor de femei din PSD-PNL, unde Gabriela Firea, votată pe lista alianței PSD – PNL la alegerile europarlamentare, a precizat că va merge la Parlamentul European cu gândul la bucureşteni.

„Nu abandonez Bucureştiul. Rămân dedicată acestui oraş care mi-a devenit casă de peste 30 de ani! Am trăit şi muncit în Capitală mai mult ca în orice alt oraş! Voi conduce mai departe Organizaţia PSD Bucureşti cu la fel de multă pasiune şi dăruire pentru oameni”, a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook.

„Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru nominalizarea pe lista alianței PSD-PNL la alegerile europarlamentare. Este un vot de încredere care vine după o perioadă în care am muncit mult pentru oameni, pentru echipa social-democrată, și mă onorează. Mă bucur că aportul meu, ca primar general, senator și membru al acestui partid nu a fost uitat. Candidatura pentru un post de eurodeputat este una foarte serioasă, iar Parlamentul European este cel mai important for legislativ al Uniunii Europene. Sunt sigură că voi reuși să muncesc pentru oameni și din această nouă poziție în care mă vor trimite, în primul rând, românii prin votul lor”, a mai scris Gabriela Firea.

Citește și Cristian Popescu Piedone, ironie către Nicușor Dan: „De câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă”