Surse: Sever Voinescu NU va candida pentru un nou mandat de parlamentar

Deputatul Sever Voinescu, vicepreşedinte al PDL, nu va candida pentru un nou mandat în Parlament la alegerile din decembrie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

RomaniaTV.net
11 oct. 2012, 14:46
Surse: Sever Voinescu NU va candida pentru un nou mandat de parlamentar

Sever Voinescu a fost ales deputat în 2008 în circumscripţia electorală 31 Prahova, colegiul uninominal 10.

Nici Adriean Videanu şi nici Radu Berceanu nu vor candida la alegerile parlamentare.

Senatorul PDL Radu Berceanu, unul dintre cei mai vechi parlamentari, având activitate neîntreruptă în Parlament din anii ’90, a decis să nu mai candideze pentru încă un mandat.

El spunea încă din primăvară că nu mai doreşte să candideze la alegerile din 2012.

CITEŞTE ŞI Pedeliştii, instruiţi cum să se prezinte în campanie. Ce va conţine PUNGA ELECTORALĂ a PDL

De asemenea, potrivit surselor citate, Colegiul Director a respins candidatura lui Valentin Iliescu, fost secretar de stat pentru Relaţia cu Parlamentul în Guvernul Boc, care dorea să fie pe lista pentru Vâlcea.

Nici Ştefan Pirpiliu nu se află pe listele candidaţilor ARD. El a trecut recent de la PDL la partidului condus de Mihai Răzvan Ungureanu, Forţa Civică. Din acest motiv, democrat-liberalii nu îl doresc pe Pirpiliu pe listele de candidaţi ale ARD.

Preşedintele PDL declara, în septembrie, că acesta nu ar ar trebui să se afle printre candidaţii susţinuţi de Alianţa România Dreaptă. Întrebat dacă Pirpiliu ar trebui să candideze din partea ARD, Blaga răspundea: „Nu, pentru că, în definiţia mea şi împărtăşită de conducerea PDL, traseistul este un traseist, unul care îşi lasă familia politică, partidul, atunci când este greu. Nu văd ce plusvaloare pot aduce aceşti oameni care pleacă de la o formaţiune componentă a alianţei la alta în viitoarea bătălie electorală. (…) Oricare s-ar afla în situaţia asta nu va putea candida pe listele noastre”.


loading...