SURSE: VICTOR PONTA, audiat vineri în dosarul Laurei Codruţa Kovesi VIDEO

Surse judiciare susțin că Victor Ponta va fi audiat la Parchetul General, anunţă a3. Fostul premier a fost citat în dosarul lui Kovesi în calitate de martor.    

14 feb. 2019, 20:00
SURSE: VICTOR PONTA, audiat vineri în dosarul Laurei Codruţa Kovesi VIDEO

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, a vorbit joi seara, la România TV, despre scandalul momentului: dosarul în care Laura Codruţa Kovesi este suspectă. Astfel, acesta a susţinut că în momentul în care Sebastian Ghiţă şi Kovesi s-ar fi întâlnit, în anul „2010 sau 2011″, cea din urmă ocupa funcţia de Procuror General al României.

Victor Ponta a vorbit, în exclusivitate la România TV, şi despre celebrul episod din via lui Sebastian Ghiţă: „Faimoasa întâlnire din via lui Ghiţă a avut loc în 2011, când Kovesi nu era şefă la DNA şi eu nu eram prim-ministru. Ea era la Parchet„. Întrebat dacă ar trebui ca Laura Codruţa Kovesi ar trebui să facă un pas înapoi, Victor Ponta a răspuns: „Dacă Kovesi ar trebui să facă pas înapoi, Dragnea ar trebui doi pași. Nu fac niciunul, nu le dau sfaturi, că nu mă ascultă, nu-mi sunt prieteni„.

Laura Codruţa Kovesi a negat în scris  aceste întâlniri, fiind acuzată de mărturie mincinoasă, astfel că depoziţia fostului premier ar putea cântări greu în argumentaţia acuzării.