Survivor România 2021 LIVE VIDEO 4 APRILIE. Cătălin Moroşanu se accidentează. Cine va pleca acasă?

Survivor România 2021 LIVE VIDEO 4 APRILIE. Ediţia de duminică seară vine şi cu eliminarea unui concurent. Fiecare echipă are câte o persoană propusă pentru plecarea acasă. De la Faimoși a fost nominalizat Sebastian Chitoșcă, în timp ce de la Războinici a fost aleasă Mellina.

04 apr. 2021, 20:57
Survivor România 2021 LIVE VIDEO 4 APRILIE. Cătălin Moroşanu se accidentează. Cine va pleca acasă?
Survivor România 2021 LIVE VIDEO 4 APRILIE

Survivor România

2021 LIVE VIDEO 4 APRILIE. În seara aceasta echipa pierzătoare este nevoită să mai propună un concurent, echipa roșie ajungând să facă strategii.

Faimoșii încearcă să facă alianțe pentru a se proteja de nominalizări. În felul acesta concurenții ajung la o concluzie simplă, Zanni fiind de părere că trebuie să părăsească competiția de la Kanal D cel mai slab jucător din echipă.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: „Sunt uşor tristă”

Survivor România 2021 LIVE VIDEO 4 APRILIE

Sebastian și Elena Marin sunt convinși că este prea devreme pentru strategii sau alianțe la Survivor România. „Noi credeam că ne va da pe spate foamea, doar perversitățile astea dintre noi o să ne dea, nu foamea”, a declarat Sebi.

Sunt strategii, alianțe, interese. Vor pica rând pe rând”, spune la rândul dansatoarea Elena Marin.

În lipsa leului faci multe, dar și rănit dacă vine tot vă sparge”, este replica lui Jador, care simte că ceilalți vor să-l elimine din competiție.

Cătălin Moroșanu are nevoie de intervenţia medicilor

Jocul de comunicare de săptămâna aceasta le oferă concurenților o surpriză uriașă. „Ați vrea să aflați miza explicită pentru jocul de comunicare. Vreau să invit alături de noi o surpriză”, a spus înainte de începerea jocului.

Lupta pentru premiul cel mare nu este una deloc ușoară, motiv pentru care accidentările nu lipsesc din teren. Din păcate, Cătălin Moroșanu trece printr-un asemenea moment cumplit, având nevoie imediată de intervenția cadrelor medicale, potrivit Kanal D.

Roxana Nemeş a fost descalificată

Roxana Nemeş a fost nevoită să părăsească emisiunea, din cauza unor probleme de sănătate. În urma unor investigaţii şi a tratamentelor prescrise, medicii i-au interzis să mai parcurgă traseele din Republica Dominicană.

Din păcate, din motive medicale, un membru al echipei Faimoșilor părăsește competiția Survivor România în această seară. Sănătatea, cum o spunem de fiecare dată, este pe primul loc și este mai importantă decât oricare alt criteriu legat de supraviețuire. (n.r. Roxana Nemeș).

A beneficiat de tot sprijinul medical, s-au făcut analize, s-au făcut analize repetate, au fost serii de tratament, însă rezultatul este același. Din păcate, nu mai poate continua competiția Survivor România‘, a spus Dan Pavel, prezentatorul emisiunii.