Survivor All Stars 25 ianuarie 2024. Faimoșii au pierdut un nou concurent, victorie pentru Războinici. Premiul, o cafea și trei brioșe cu ciocolată

O săptămână încărcată de vești neașteptate și de emoții trăite la extrem. Patru noi concurenți fac deja parte din echipe, iar aseară au debutat și pe traseu, odată cu Jocul pentru obținerea imunității. Cele două triburi își caută resursele de energie pentru fiecare probă, iar tensiunile au început să apară.

25 ian. 2024, 20:09

Survivor All Stars 25 ianuarie 2024 UPDATE: Roxana Nemeș a câștigat proba duelului eliminatoriu, astfel încât Elena Ionescu, rivala sa, va părăsi Republica Dominicană.

„Nu am niciun regret, nu există. Mă bucur că am avut o echipă frumoasă. Asta mi-am dorit, vă mulțumesc mult și multă baftă în continuare!”, a declarat Elena Ionescu.

Survivor All Stars 25 ianuarie 2024. Un nou joc câștigat de Războinici, iar tribul Faimoșilor va mai pierde un concurent! O săptămână încărcată de vești neașteptate și de emoții trăite la extrem. Patru noi concurenți fac deja parte din echipe, iar aseară au debutat și pe traseu, odată cu Jocul pentru obținerea imunității. Cele două triburi își caută resursele de energie pentru fiecare probă, iar tensiunile au început să apară. Cei de acasă își susțin favoriții și nu ratează niciun minut din show-ul Survivor All Stars!

Mihai Morar, despre ideea de a deveni tată pentru a patra oară. Cum a reacționat prezentatorul, când a fost întrebat dacă mai dorește un copil. ”Eu mi-am făcut datoria”
”Se pare că astăzi nu a fost ziua noastră. Se întâmplă să mai fie și zile de genul ăsta. Eu am foarte mare încredere în Faimoșii mei”, a spus Jorge, la finalul jocului de Imunitate, pierdut de Faimoși și de această dată. Cu moralul puternic zdruncinat, membrii tribului roșu au intrat la proba pentru imunitate personală, iar acolo, chiar artistul a fost cel care s-a impus, asigurându-și, alături de Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin, care nu pot fi votați în această săptămână, liniștea în competiție.

Survivor All Stars 2024 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV

Survivor All Stars 25 ianuarie 2024. În ciuda victoriei obținute, nici în tribul albastru nu este deloc liniște, având în vedere că membrii echipei nu sunt toți la fel de fericiți de modul în care se integrează cei doi concurenți noi. Rămâne de văzut cum va fi dinamica pe mai departe.

Și de această dată, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:29 – 24:14. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.8 puncte de rating și 28.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.7 puncte de audiență și 13.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au trăit cu emoție jocul de imunitate, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:51, peste 2 milioane de telespectatori erau pe PRO TV.

Diagnosticul primit de Elena Ionescu. Clipe de groază pentru Faimoasa de la Survivor All Stars: „Nu e o plăcere să vorbești despre o problemă de sănătate”
Survivor All Stars 25 ianuarie 2024. Un nou joc îi așteaptă pe concurenți – cel pentru recompensă. Iar miza va fi una care-i va face să dea totul pe traseu: o cafea și trei brioșe cu ciocolată. Cine va reuși să câștige și să-și asigure doza de energie, dar și cine va avea parte de o accidentare neplăcută, vom descoperi curând.

În doar câteva ore, Faimoșii vor reveni în Consiliul tribal pentru a face nominalizările care vor decide cine merge la Duelul de eliminare. ”Votul te poate trimite acasă. Toată lumea se împrietenește cu toată lumea, doar să nu fie votată”, va declara Jador înainte ca tribul să-și facă propunerile. Cine va merge la duel și cine va pleca acasă, urmează să aflăm!