Diagnosticul primit de Elena Ionescu. Clipe de groază pentru Faimoasa de la Survivor All Stars: „Nu e o plăcere să vorbești despre o problemă de sănătate”

Elena Ionescu a primit un diagnostic dureros, dar și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei.

25 ian. 2024, 17:26

Elena Ionescu de la Survivor All Stars a primit un diagnostic neplăcut din partea medicului. Vedeta s-a confruntat cu probleme de sănătate și, chiar dacă nu-i face plăcere, la un moment dat a vorbit despre acest lucru.

Totul a început în urmă cu 10 ani, când vedeta a aflat că suferă de acnee severă. Situația era atât de gravă încât nu știa ce să mai facă pentru ca pielea ei să își revină. La început i-au apărut niște coșuri banale, dar situația s-a înrăutățit pe parcurs. Medicul deramtolog i-a spus că ar fi luat stafilococ de la machiaj sau chiar de la o pernă. Pentru că se machia destul de des, problema părea dificil de rezolvat.

Citește și: Cum a slăbit Elena Ionescu: ”A trebuit să găsesc un echilibru, pentru că iubesc mâncarea”

În cele din urmă, Elena Ionescu a urmat toate tratamentele. Vedeta a rămas cu niște semne, dar a reușit să scape de aspectul feței care îi dădea mari bătăi de cap.

„M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă. Am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice.

Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine.  Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează.

O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede”, dezvăluia Elena Ionescu, în urmă cu ceva timp, în legătură cu problemele sale.

Citește și: Mellina, fostă concurentă la Survivor, de urgență la spital! Anunțul disperat al artistei. ”Vă scriu pentru că sunt disperată! Medicii spun că nu au ce să îmi facă”

Deși a trecut ceva vreme, vedeta spune că s-a confruntat cu anumite frustrări. I-a fost frică să se arate în fața oamenilor o bună perioadă. Acum însă, Faimoasa de la Survivor All Stars a depășit momentul și a prins încrede în ea.