Survivor All Stars. De ce îi este cel mai frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Triburile dau de greu în jungla dominicană, unde nopțile sunt presărate cu evenimente neobișnuite. Niciun concurent nu reușește să se odihnească, dar printre cei mai terorizați se află Jador, care a preferat să fugă decât să mai stea vreo secundă în acel loc.

28 feb. 2024, 22:08
Survivor All Stars. De ce îi este cel mai frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană: „N-am văzut în viața mea așa ceva”
Survivor All Stars. De ce îi este cel mai frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Jador are parte de tot mai multe piedici în jungla dominicană. Nici colegii lui din echipa Faimoșilor, dar nici Războinicii nu s epot odihni cum trebuie noaptea. Lăsând la o parte condițiile grele, neavând perne sau pături, natura le joacă feste concurenților.

Citește și: Motivul ruşinos pentru care Jador a fost eliminat de la Survivor. Primele imagini cu manelistul după revenirea în ţară, cum a fost surprins în Bucureşti VIDEO

De ce îi este frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană

Ambele triburi au avut parte de o noapte grea în jungla dominicană. Războinicii și Faimoșii au fost nevoiți să doarmă în alte tabere, aflate mai departe de malul mării, din cauza valurilor foarte mari care îi deranjau continuu. Mai mult decât atât, unii concurenți nici nu au mai putut să doarmă după ce au dat peste tarantule, șobolani și broaște.

Jador a mărturisit că are chiar o fobie, care l-a împiedicat să se odihnească, ba chiar și-a imaginat lucruri mult mai grave decât a întâlnit de fapt, astfel încât a decis să se îndepărteze de tabăra lui.

„Domnu’ Dan, nu-mi e frică neapărat de păianjeni. Mie mi-e frică de șerpi și îmi imaginam un șarpe stând pe-acolo…toate vietățile din lume pe tavan. Broaște care sar doi metri, de pe podea pe tavan, n-am văzut în viața mea”, a mărturisit Jador, întrebat de prezentator de ce a dispărut din peisaj la un moment dat, în timpul nopții.

Manelistul nu a fost singurul care a dezvăluit că a avut parte de o noapte furtunoasă, atât la propriu, cât și la figurat. Și Războinicii s-au plâns de vietăți care le-au tulburat somnul.

„Am avut o dimineață…Am crezut că vine Noe cu barca să ne ia. Apoi am pierdut jocul și ne-am trezit la păianjeni. Apoi ne-am dus mai încolo și am dat de o broască, o combinație între măgar și vacă”, a adăugat și Robert Moscalu, fiind acompaniat de Jorge: „Noi nu am fost în junglă, domnul Dan. Noi eram în Jurassic Park”.

Citește și: Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”