Survivor All Stars. De ce îi este cel mai frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Triburile dau de greu în jungla dominicană, unde nopțile sunt presărate cu evenimente neobișnuite. Niciun concurent nu reușește să se odihnească, dar printre cei mai terorizați se află Jador, care a preferat să fugă decât să mai stea vreo secundă în acel loc.
Alina Costache
28 feb. 2024, 22:08
Survivor All Stars. De ce îi este cel mai frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană: „N-am văzut în viața mea așa ceva”
Survivor All Stars. De ce îi este cel mai frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană: „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Jador are parte de tot mai multe piedici în jungla dominicană. Nici colegii lui din echipa Faimoșilor, dar nici Războinicii nu s epot odihni cum trebuie noaptea. Lăsând la o parte condițiile grele, neavând perne sau pături, natura le joacă feste concurenților.

Citește și: Motivul ruşinos pentru care Jador a fost eliminat de la Survivor. Primele imagini cu manelistul după revenirea în ţară, cum a fost surprins în Bucureşti VIDEO

De ce îi este frică lui Jador de când se află în Republica Dominicană

Ambele triburi au avut parte de o noapte grea în jungla dominicană. Războinicii și Faimoșii au fost nevoiți să doarmă în alte tabere, aflate mai departe de malul mării, din cauza valurilor foarte mari care îi deranjau continuu. Mai mult decât atât, unii concurenți nici nu au mai putut să doarmă după ce au dat peste tarantule, șobolani și broaște.

Jador a mărturisit că are chiar o fobie, care l-a împiedicat să se odihnească, ba chiar și-a imaginat lucruri mult mai grave decât a întâlnit de fapt, astfel încât a decis să se îndepărteze de tabăra lui.

„Domnu’ Dan, nu-mi e frică neapărat de păianjeni. Mie mi-e frică de șerpi și îmi imaginam un șarpe stând pe-acolo…toate vietățile din lume pe tavan. Broaște care sar doi metri, de pe podea pe tavan, n-am văzut în viața mea”, a mărturisit Jador, întrebat de prezentator de ce a dispărut din peisaj la un moment dat, în timpul nopții.

Manelistul nu a fost singurul care a dezvăluit că a avut parte de o noapte furtunoasă, atât la propriu, cât și la figurat. Și Războinicii s-au plâns de vietăți care le-au tulburat somnul.

„Am avut o dimineață…Am crezut că vine Noe cu barca să ne ia. Apoi am pierdut jocul și ne-am trezit la păianjeni. Apoi ne-am dus mai încolo și am dat de o broască, o combinație între măgar și vacă”, a adăugat și Robert Moscalu, fiind acompaniat de Jorge: „Noi nu am fost în junglă, domnul Dan. Noi eram în Jurassic Park”.

Citește și: Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!