SURVIVOR LIVE VIDEO 11 FEBRUARIE 2021. Jador şi-a ieşit din minţi

SURVIVOR LIVE VIDEO 11 FEBRUARIE 2021. Nervii sunt întinşi la maxim în ediţia de joi, 11 februarie. Eliminarea Georgianei a stârnit reacţii acide, Faimoşii s-au împărţit în două, iar doi Războinici au fost la un pas de bătaie.

11 feb. 2021, 18:58
SURVIVOR LIVE VIDEO 11 FEBRUARIE 2021. Jador şi-a ieşit din minţi
Jador şi-a ieşit din minţi

SURVIVOR LIVE

VIDEO 11 FEBRUARIE 2021. Catalin Morosanu a fost cel care a subliniat primul faptul ca Georgiana merita sa paraseasca competitia, deoarece de la inceput si pana acum, ea nu s-a straduit deloc si nu a facut niciun progres: „Statea asa intr-un colt, asculta ce ziceau baietii si se ducea apoi pe plaja la fete si le zicea :”Ia uite ce zic baietii…Nici macar nu si-a dat interesul sa-si depaseasca propriile limite”.

Jador a fost primul care i-a luat apararea desi el a fost cel care a propus-o spre eliminare: „Imi pare rau ca a plecat Georgiana, avea o inima buna si era un om cu suflet bun.

SURVIVOR LIVE VIDEO 11 FEBRUARIE 2021. Nici în tabara Razboincilor lucrurile nu sunt liniştite. Musty si Alin Salajean îşi aduc reproşuri şi sunt la un pas de bătaie. „Ma derajeaza egoismul tau, nu mai scuipa la mine„, ii spune Musty lui Alin Salajean, in timp ce Alin, extrem de nervos: „Esti de zece ori mai mare…

Toate aceste „răfuieli” vin pe fondul unui nou joc de recompensă, în care, iarăşi, publicul a ales ce hrană să ajungă la câştigători.

Citeşte şi: Survivor România 2021 Alexandra Stan, alături de iubit în Republica Dominicană

Jador nu îl va ierta niciodată pe Culiţă Sterp:”E un TRADATOR”

Jador nu s-a mai putut abţine şi a spus care este părerea lui despre Culiţă Sterp, cel pe care nu demult îl considera un bun prieten.

„In ultima perioada majoritatea oamenilor imi scot mie defectele in fata. Care din ei e fara de pacat? Zanni fura si vorbeste mai urat si ami jargonic dintre noi. Zanni nu are inima buna. Alexandra Stan e o serpoaica. Azi e cu tine, maine e cu cel care e sus. Nemes nu isi asuma niciodata ca pierde ca castiga, tot cu nasul pe sus, un om increzut.

Culita e un tradator, credeam ca e fratele meu. E un tradator. Simona, niciun barbat nu vorbeste atat de urat precum ea. De ce toti arunca in mine. Daca eu as incepe sa le spun defectele fiecaruia, ar iesi in ultimul hal. De ce toti vorbesc urat de mine? Cei care vor da in oamenii buni din echipa asta, vor pleca rand pe rand acasa si voi ramane eu”, a declarat Jador, potrivit Kanal D.