Survivor România 1 mai 2023. Plecări pe bandă rulantă, surpriză totală. Când se anunţă marele câştigător

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au părăsit insula de la Survivor România alături de Carmen Grebenișan și Dan Ursa.

01 mai 2023, 19:57
Survivor România 1 mai 2023. Plecări pe bandă rulantă, surpriză totală. Când se anunţă marele câştigător

Survivor România 1 mai 2023. Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au părăsit insula! Nu singuri, ci alături de Carmen Grebenișan și Dan Ursa. Ei bine, totul se datorează Ștefaniei Stănilă, cea care a câștigat proba pentru recompensă în ediția difuzată luni, 1 mai, de PRO TV. Întrucât a devenit cea mai bună concurentă pe traseu, după instituirea unor reguli noi, concurenții primind ”mai multe vieți”, ca în jocurile pe calculator, Ștefania a avut ocazia să ia cu ea alte trei persoane în excursia câștigată pe insula Saona!Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023. Poate lejer să-și cumpere un apartament!

Fosta gimnastă nu a stat mult pe gânduri, iar primul nume pe care l-a rostit când Daniel Pavel i-a zis că are ocazia să petreacă niște ore de neuitat la un resort de lux a fost cel al prietenei sale, Carmen Grebenișan.

Având în vedere că s-a apropiat destul de mult în ultima perioadă și de Andrei Krișan, aceasta a fost a doua sa opțiune. Ștefania l-a mai numit și pe Dan Ursa, în semn de apreciere față de performanțele sale sportive de la Survivor.

Survivor România 1 mai 2023. Ștefania și Andrei, excursie într-un resort de lux alături de Carmen și Dan Ursa

Cei patru concurenți au părăsit, așadar, vreme de câteva ore, insula pe care locuiesc la Survivor România pentru un loc de fițe. Mai mult de atât, concurenții au înnoptat în hotel, bucurându-se de confortul de a dormi ca toți oamenii, pe pat, după luni în care s-au chinuit în baraca improvizată în junglă.

S-a aflat secretul concurenţilor de la Survivor România 2023: „Mănâncă, zilnic, fast-food”. Fanii nu vor fi deloc încântaţi

Plecarea celor două fete de pe insulă a fost comentată de rivalele lor. Andreea Moromete nu s-a putut abține și a spus că nu le mai suportă deloc pe Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan. Și Alexandra Porkolab s-a simțit eliberată atunci când fetele și cei doi băieți s-au dus către elicopterul cu care au fost transportați pe insula Saona.

Andreea Moromete nu le mai suportă pe Carmen și Ștefania: „Te văd că ești falsă”

„Nu le mai suport, să le văd și să le aud. Mă bucur că am scăpat de fetele astea! Am ajuns în punctul în care chiar nu le mai suport. Nu vreau să le trag de mânecă, să le spun: te văd că ești falsă. Le ajut dacă fac chestia asta”

, a spus Andreea Moromete în ediția din 1 Mai, la PRO TV.

În elicopter, Carmen Grebenișan a avut emoții uriașe, căci tânăra influenceriță are rău de înălțime. A stat pe tot parcursul zborului între Dan Ursa și Ștefania Stănilă, aceștia încercând să îi dea la o parte emoțiile, ținând-o de mână.

Competiția Survivor România se apropie cu pași repezi de marea finală. Show-ul filmat în Republica Dominicană se va încheia pe 24 mai, evident, într-o zi de miercuri.