SURVIVOR ROMANIA 17 MARTIE LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Accidentare gravă, Elena Ionescu a leşinat după un atac de panică

SURVIVOR ROMANIA 17 MARTIE LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Clipe grele pentru echipa Faimoșilor! Elena Ionescu s-a accidentat, iar din cauza unui atac de panică atunci când s-a văzut rănită a leșinat. Ce decizie a luat echipa de la Kanal D cu privire la participarea acesteia mai departe în competiție?

RomaniaTV.net
17 mart. 2020, 14:16
SURVIVOR ROMANIA 17 MARTIE LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Accidentare gravă, Elena Ionescu a leşinat după un atac de panică

SURVIVOR ROMANIA 17 MARTIE LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Momente de panică la Survivor România, în ediția de luni seara, la Kanal D. Stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar Elena Ionescu, din echipa Faimoșilor, a ajuns la spital, după ce a leșinat în fața tuturor. Citeşte întreaga ştire: Elena Ionescu s-a prăbușit din picioare, în fața colegilor de la Survivor. Artista și-a pierdut cunoștința și a fost transportată de urgență la spital.

Survivor Romania – live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00. 

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Elena Ionescu a speriat pe toată lumea din echipa ei în ediția care a avut loc aseară. Din păcate, mai mult ca sigur le-a dat emoții mari și celor care o privesc de acasă. Aceasta a încercat să le vină în ajutor noilor veniți și s-a oferit să taie ea nucile de cocos. Solista nu și-a dat seama că avea mâna puțin umedă, iar atunci când a încercat să taie o nucă mâna i-a alunecat iar cuțitul i-a ricoșat în palmă. Cu toate că în echipa Faimoșilor au existat mereu neînțelegeri, mai ales atacuri și jigniri personale, toți au dat la o parte orice percepție individuală și au ajutat-o pe Elena să-și revină.

Antipatiile nu și-au mai avut locul, dat fiind un accident destul de grav. Din cauza atacului de panică provocat de lovitură, Elena și-a pierdut cunoștința preț de câteva momente, timp în care toți coechipierii au strigat după ajutor. La scut timp, un echipaj medical și-a făcut apariția și i-a acordat înhrijirile medicale urgente, ulterior cântăreața fiind dusă la spitalul din apropiere. Aceasta și-a revenit și s-a prezentat la proba următoare. Echipa de la Kanal D a lăsat-o să participe mai departe în show, îdupă ce s-au pus de acord cu medicul care a consultat-o.

SURVIVOR ROMANIA 17 MARTIE LIVE VIDEO ONLINE KANAL D. Am simțit o durere, apoi mi s-a pus alb în fața ochilor”

„M-am trezit, am văzut deasupra mea niște fețe care țipau și mă loveau și nu știam ce se întâmplă. Mă durea puțin capul, mi-am dat seama că m-am lovit și puțin la cap. Colegii mei au fost foarte drăguți, nu știau ce să-mi mai facă. Asiana mi-a spus că am speriat-o foarte tare. Nu mă sperii eu din atât. Se întâmplă accidente, așa e în junglă, sper doar să nu se simtă nimeni vinovat. Nu știu ce mi s-a întâmplat. Am simțit o durere, apoi mi s-a pus alb în fața ochilor, m-am trezit după nu știu câte minute. Important e că am fost bine, am ajuns apoi la Urgență și acum totul e în regulă”

Despre Survivor Romania

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima: „Survivor Romania”! Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti inca publicului larg, inteligenta, puterea de adaptare la conditii extreme, inventivitatea, forta si rezistenta fizica si psihica. Formatul original Survivor, produs de Acun Medya, a fost difuzat in tari precum Grecia si Turcia, unde a inregistrat un succes urias, atingand si 50 % cota de piata.