Survivor România 2022. Cine sunt vedetele care ar putea participa la competiţie. Nume grele din showbizzul românesc, curtate pe bani mulţi

Noul sezon al competiţiei Survivor România va debuta la începutul anului viitor. În această perioadă, se duc negocieri susţinute cu vedetele pe care Pro TV le vrea cu orice preţ în concurs.

21 nov. 2021, 01:49
Survivor România 2022. Cine sunt vedetele care ar putea participa la competiţie. Nume grele din showbizzul românesc, curtate pe bani mulţi

Reprezentanţii Pro Tv nu se uită la bani când e vorba de nume grele, care au potenţial să ţină telespectatorii în faţa televizorului.

Survivor România 2022. Cine sunt vedetele care ar putea participa la competiţie

Spre exemplu, Dorian Popa ar putea fi plătit cu 15.000 de euro pe săptămână dacă acceptă provocarea Survivor, potrivit surselor FANATIK.

Artistul a refuzat invitaţia de a participa la show de nu mai puţin de patru ori până acum, pe vremea când show-ul se difuza la Kanal D.

Şi Alex Velea ar putea primi aceiaşi bani dacă acceptă să intre în concurs. Dar cum cântăreţul este încă indecis, reprezentanţii Pro Tv duc tratative şi cu Antonia.

Otilia Bilionera, Ionuţ Iftimoae, Marian Drăgulescu sunt alte trei vedete dorite de producătorii emisiunii de la Pro Tv. Otilia Bilionera a confirmat, pentru sursa citată, că a discutat despre posibilitatea de a apărea la Survivor, dar nu a semnat încă niciun contract.

Am discutat despre Survivor, dar, momentan, nu știu ce voi face. Am și niște contracte deja semnate pentru niște concerte în luna ianuarie, vom vedea ce va fi și cum va fi”, a declarat cântăreaţa.

Ionuț Iftimoaie, fost luptător de kickboxing, a făcut faţă cu brio provocărilor de la Ferma, aşa încât producătorii Survivor îl vor şi în emisiunea lor.

Marian Drăgulescu nu s-a lăsat convins, în trecut, să participe la competiţie. De data asta, însă, oferta financiară primită de la Pro TV și care se ridică la câteva mii de euro pentru fiecare săptămână de concurs a fost mai mult decât convingătoare.

Printre vedetele luate în vizor de producătorii de la Survivor se numără și două foste concurente de la Ferma și de la Bravo, ai Stil!, Ioana Filimon şi Otniela Sandu.

Un alt nume vehiculat pentru echipa Faimoșilor este cel al lui Kamara. Artistul este dispus să se implice într-un proiect de asemenea anvergură pentru a obține banii necesari tratării fiului său, Leon.

Touşi, producătorii emisiunii au decis să nu bată palma definitiv cu vedetele până când nu se vor finaliza negocierile cu toate starurile contactate, existând, deja, discuții cu peste 50 de persoane cunoscute.

Pro TV a ”furat” formatul emisiunii Survivor România de la Kanal D

Competiţia Survivor România a adus audienţe uriaşe postului Kanal D de-a lungul celor aproape șapte luni în care a fost transmisă. Drept urmare, Pro Tv a intrat pe fir şi le-a făcut o ofertă mult mai bună producătorilor turci ai emisiunii.

Vestea că Survivor va fi pregătit de Pro TV și că deja au fost deschise înscrierile pentru noul sezon al emisiunii i-a făcut pe oameni să se bulucească și să aplice pe site-ul dedicat emisiunii pentru a prinde un loc în echipa Războinicilor.

Citeste si Reacţia incredibilă a lui Kamara după ce au apărut pozele în care se săruta cu iubita lui Laurenţiu Reghecampf