Survivor România 2022. Eliminare surpriză marţi seară, anunţul i-a lăsat mască pe toţi

Survivor România 2022 continuă cu o nouă ediție și o altă confruntare pentru cei 24 de concurenți din Republica Dominicană. Faimoșii se luptă între ei prin replici acide. Unul dintre concurenţi a cedat şi şi-a cerut singur eliminarea.

18 ian. 2022, 21:19
Survivor România 2022. Eliminare surpriză marţi seară, anunţul i-a lăsat mască pe toţi

Survivor România 2022 UPDATE: Xonia a fost ELIMINATĂ marţi seară, este prima concurentă care părăseşte competiţia în urma votului.

Visul Survivor România s-a oprit pentru Xonia în prima săptămână de competiție. Artista a fost nominalizată pentru eliminare alături de Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu.

Nominalizarea Xoniei a venit din partea Elenei Chiriac, Faimoasa care a câștigat jocul de imunitate personală. “Îmi iau la revedere? Nu cred!”, a spus Xonia cu lacrimi în ochi la auzul veștii dată de Daniel Pavel. “Xonia, ai arătat că poți să-ți ajuți echipa, că vrei! Ai intrat în acest consiliu de eliminare cu un zâmbet. Pentru toate acestea îți spun: Rămas-bun și succes în toate proiectele tale. Ai arătat că ești o supraviețuitoare chiar dacă tu părăsești prima competiția”, i-a spus prezentatorul Survivor. Xonia și-a luat rămas-bun de la colegii ei cu lacrimi în ochi.

Survivor România 2022. Cele două echipe sunt față în față la jocul pentru recompensă. Liviu Mihalca, unul dintre Războinici face însă un anunț neașteptat.

“Consider că pentru mine și pentru toată lumea sănătatea fizică și psihică e primordială. Consider că în echipa asta noi ne-am format ca și un pumn de la început. Iar acest pumn are mai multe degete. Dacă un deget se rupe trebuie pansat. Consider că acel deget am fost eu și cel mai bun pansament pentru mine ar fi înlocuirea mea sau părăsirea concursului. Primele zile au fost ok, dar consider că nu pot să duc această competiție până la sfârșit, nu pot să o câștig și nu are rost să mă amăgesc pe mine și pe colegii mei. Survivor nu este pentru toată lumea, este mai greu decât se vede la televizor. Eu dansez, am voință pe traseu, dar nu mi-aș dori să nu mai pot să dansez apoi”, a spus Liviu Mihalca la ”Survivor România 2022″.

Survivor 2022. Primele imagini necenzurate, camerele nu au fost oprite, s-a văzut tot
După discursul emoționat pe care l-a susținut, concurentul a fost descalificat și a părăsit competiția Survivor.

Competiția sportivă de la Pro TV a ajuns în punctul în care va elimina unul dintre participanți, după ce meciul a fost pierdut în ediția trecută de echipa Faimoșilor.

Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia sunt cei trei concurenți care se află pe lista scurtă pentru eliminare.

Survivor România 2022.  Cine este Liviu Mihalca, băimăreanul de la Survivor România
Liviu Mihalca face parte din echipa Războinicilor la Survivor România 2022. Telespectatorii l-au putut urmări începând de duminică seară, 16 ianuarie, la Pro TV. Este dansator profesionist și postează regulat imagini de la antrenamente sau de la spectacolele la care participă. Este pasionat mai ales de dansul popular. În imaginile distribuite de el pe rețelele de socializare se observă cât de mult îi place să îmbrace straiele românești și să ducă tradiția mai departe.

Survivor România 2022

În același timp, fanii emisiunii Survivor România 2022 au observat că Liviu Mihalca este și un fan al tatuajelor. În imaginea postată de cei de la Pro TV se observă că Războinicul are un astfel de desen pe unul dintre brațe.

Tânărul are 22 de ani și se iubește de mai mult timp cu iubita lui, Raluca. Potrivit informațiilor postate de el pe Facebook, cei doi formează un cuplu din 2017. Concurentul show-ului de pe Pro TV e absolut topit după partenera lui, postând mai mereu poze cu ea pe rețelele de socializare.

Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022. A fost luată cu ambulanţa: avertisment teribil primit de la medici!
Cele două echipe vor lupta pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

”Survivor România 2022” a dat startul ediției cu numărul trei

Războinicii și Faimoșii nu încep a treia zi în Republica Dominicană deloc bine. O ploaie torențială le-a făcut noaptea grea celor 24 de concurenți. Iar pe lângă vremea ploioasă, nici discuțiile nu au încetat.

În timp ce echipa roșie a continuat scandalul început cu o seară în urmă, în centru fiind Cătălin Zmărăndescu, echipa albastră a preferat să se bucure de victoria obținută și de neînțelegerile din grupul adversarilor.

Totodată, deja s-au format și tabere în echipa roșie. Cătălin Zmărăndescu a făcut echipă cu Elena Chiriac, spre nemulțumirea celorlalți coechipieri.

”Oamenii care se ameamănă se adună, sunt la fel, individualiști, de asta rezonează atât de bine. O spală la creier pe Elena”, a spus Emil Rengle despre cei doi.

Tânăra de 19 ani a intrat și în vizorul fetelor adversare, dar și a colegelor de echipă, Andreea Tonciu considerând-o ca fiind o persoană periculoasă.