Survivor România 2022. Prima reacție a Laurei Giurcanu după ce a fost eliminată din competiție: Sunt în șoc!

O nouă eliminare a avut loc, marți seară, în echipa Faimoșilor. Aceștia s-au despărțit de frumoasa blondină Laura Giurcanu.

06 apr. 2022, 13:28
Survivor România 2022. Prima reacție a Laurei Giurcanu după ce a fost eliminată din competiție: Sunt în șoc!

Survivor România 2022. Pentru a părăsi concursul au fost propuși spre eliminare TJ Miles, CRBL și Laura Giurcanu. Publicul a decis, iar Laura Giurcanu a părăsit competiția Survivor România.

Survivor România 2022. Prima reacție a Laurei Giurcanu după ce a fost eliminată din competiție

„Sunt în șoc. O să fiu copleșită de emoții, dar sunt neutre. Am un cuvânt: recunoștință. M-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens, a fost experința vieții mele. Oamenii sunt minunați. Am câștigat, am pierdut, am petrecut, am plâns, am râs. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”, a spus Laura Giurcanu după ce a aflat că este eliminată.

”În sfârșit, s-a făcut dreptate la echipa faimoșilor, a hibernat prea mult Laura, locul ei cu siguranță nu a fost la survivor.”, ”Sunt fan Războinicii, dar sincer îmi pare foarte rău că a plecat Laura, mi-aș fi dorit să plece CRBL, poate se așezau apele în echipa faimoșilor!!!”, ”Elena parcă era prietena Laurei, niciun regret…”, ”Laura, ești cu adevărat neutră și ajungi la cei iubiți, multă sănătate.”, ”N-au fost atâtea lacrimi, și nici șocul atât de puternic! Era de așteptat, și de preferat!”, ”S-a dus și Laura… a rămas Elena singurică…”, au fost câteva dintre mesajele postate de fani, pe rețelele de socializare.

”Si asa se incheie cea mai intensa experienta a vietii mele care are la baza cuvantul -recunostinta- pentru existenta, pentru viata mea care pare un vis acum, pentru oameni, prieteni, familie, mancare, libertate. recunoscatoare pentru apusuri si cocos, discutii si idei, experiente si situatii. am invatat rabdarea, am inteles singuratatea, mi-am pastrat credinta, am redefinit ideea de dor si dorinte. sincer, se simte ca un univers paralel, aveam zile in care imi doream sa ma duc cu gandul acasa si nu reuseam, totul fiind foarte intens in prezent, iar cand dorul venea, ma bucuram la maxim de el si-l lasam sa-mi umple sufletul. partea mea favorita a fost conectarea cu natura, am umblat zile la rand desculta prin jungla, am facut nenumarate bai in mare si am privit soarele zilnic cum pleaca spunandu-i „multumesc si pentru azi”. am dormit in ploi care se simteau interminabile si mi-am spus simplu „accepta”, iar in afara zonei de confort am gasit tot ce nu stiam ca trebuie sa gasesc.

N-am fost eu cea mai sportiva, dar m-am jucat frumos si am fost fericita, am castigat cu si pentru echipa mea, am ras si am plans impreuna si am dat tot ce-am avut, de fiecare data. O sa-mi lipseasca jocurile, natura, aerul, soarele fierbinte, zgomotul valurilor noaptea, insectele si soparlicile iubitele, zumzetul junglei, drumul cu barca catre joc si vantul cald, cocosul, povestile, oamenii, fericirea victoriilor, lectiile infrangerilor, cana ce-mi era oglinda, viata pe insula.

Totul real, totul intens, totul frumos.
multumesc @survivorromania.oficial I really am a survivor ps: love my new look cake, here I come!”, a mai spus ea.

Citește și: Eliminare Survivor 5 aprilie 2022. Surpriză uriaşă, un Faimos aflat din prima zi a concursului în Dominicană pleacă acasă