Survivor Romania 2022. Reacţia tatălui lui Zmărăndescu: „Băi, Cătăline, nu ai minte!” VIDEO

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor, iar revenirea sa acasă cu multe kilograme în minus i-a şocat până şi pe membrii familiei.

02 apr. 2022, 15:33
Survivor Romania 2022. Reacţia tatălui lui Zmărăndescu: „Băi, Cătăline, nu ai minte!” VIDEO

Survivor Romania 2022 Cătălin Zmărăndescu a fost recent eliminat de la Survivor România 2022. Celebrul luptător a oferit noi detalii despre experiența grea de care a avut parte în Republica Dominicană.

Cătălin Zmărăndescu, primele declaraţii după eliminarea de la Survivor România. A dat de pământ cu Faimoşii: „Laura i-a făcut pe toţi cu capul, e cea mai periculoasă”
Fostul concurent din show-ul sportiv a revenit acasă, iar acum se bucură din nou de iubirea celor dragi. Unul dintre aceştia a fost chiar tatăl luptătorului. „Băi, Cătăline, nu ai minte, ce îţi trebuia ţie chin?”, a spus Zmărăndescu senior, în timp ce îmbrţişa ce a mai rămas din fiul său după experienţa din Republica Dominicană.

Survivor Romania 2022Faimosul a împărtășit cu câțiva curioși amănunte picante din tabăra lui.. Nu o dată au fost surprinși diverși concurenți din emisiunea ”Survivor România 2022” în ipostaze un pic prea apropiate. Laura Giurganu și TJ Miles, dar și Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost luați în colimator, așa că e nomal ca publicul să vrea să afle dacă s-a întâmplat sau nu ceva între ei. Iar Cătălin Zmărăndescu a fost pus chiar el în fața întrebării ”A făcut cineva dragoste”, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri incendiare de la Survivor România: „CRBL este cel mai profitor om, iar Elena, actriţă”
Zmărăndescu a spus că nu se putea întâmpla așa ceva, mai ales nu între Marian Drăgulescu și Elena Chiriac, pentru că el dormea cu ei în cort.

”Marian Drăgulescu și Elena Chiriac nu aveau cum să facă asta, erau în cort cu mine. Până să plec eu, nu. E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face el în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu stiu sigur, dar nu cred”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Măruță.

Survivor Romania 2022. Ce concurent i-a făcut avansuri lui Cătălin Zmărădescu 
Fanii emisiunii ”Survivor” nu l-au scutit nici pe Zmărăndescu, iar fostul Faimos a fost întrebat dacă a avut el însuși vreo idilă sau dacă i s-au făcut avansuri. Fostul luptător de MMA a recunoscut că a dormit o dată cu Natalia Duminică în brațe, dar nu din motive romantice, ci pentru că se aflau într-un spațiu strâmt. El a mai povestit că singurele cuvinte care ar putea fi interpretate ca avansuri au venit de la Emil Rengle, dar Zmărăndescu nu le-a luat în seamă.

”Am dormit cu Natalia în brațe. Asta este, așa a fost în seara asta, eram înghesuiți.Avansuri, nu, dar o dată, m-am trezit că m-a luat cineva în brațe, eu dormeam, era Laura. Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine că am slăbit. Am tăcut. Mi-a zis că arăt cool. Am tăcut. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu a tratat-o ca pe o glumă”, a mai povestit Zmărăndescu.