SURVIVOR ROMANIA 2022. Scandal amoros, imaginile cu „porumbeii” au devenit virale: „E treaba mea ce fac şi cu cine”

Laura Giurcanu a luat foc și a pus-o la punct pe Andreea Tonciu, asigurând-o că este treaba ei ce face și cum alege să trăiască.

24 ian. 2022, 16:58
SURVIVOR ROMANIA 2022. Scandal amoros, imaginile  cu „porumbeii” au devenit virale: „E treaba mea ce fac şi cu cine”

SURVIVOR ROMANIA 2022. Prima săptămână din Survivor România 2022 s-a finalizat cu scandal și conflicte între membrii echipei Faimoșilor. După ce s-a certat cu CRBL, luându-i apărarea Roxanei Ciuhulescu, Andreea Tonciu nu a abținut și a criticat-o pe Laura Giurcanu. Topmodelul a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, iar bruneta a pus-o la zid.

Câştigător Survivor 2022. Incredibil, Andreea Esca a făcut anunţul pe Facebook

Andreea Tonciu a acuzat-o astfel pe Laura că deși se află într-o relație și are iubit acasă, își permite să stea atât de mult în compania unui coleg de sex masculin.

„Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine….Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus’, a declarat Andreea Tonciu în ediția de duminică, 23 ianuarie. „Vi se pare normal să ai acasă iubit și să stai 3, 4 ore cu alt bărbat așa în apă?! Mie mi se pare aberant să ai iubit și să stai în apă cu un băiat’, a continuat Andreea.

SURVIVOR ROMANIA 2022. Laura Giurcanu a luat foc și a pus-o la punct pe Andreea Tonciu, asigurând-o că este treaba ei ce face și cum alege să trăiască. „E treaba mea ce fac. Nu știi nimic despre iubirea mea. Pot să stau cu oricine de aici și să nu fie nicio problemă, să nu fie nimic mai mult.

Așa sunt eu. Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu. Nu ar trebui să fie problema nimănui’, i-a răspuns Laura.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta la Tonciu!
Mai mult decât atât, modelul i-a adus, la rândul său, acuzații Andreei: „Tu ești o certăreață profesionistă și eu nu vreau să continuăm, doar din punctul ăsta de vedere’.  „Fata mea, nu intra în gura mea!’ a amenințat-o și Tonciu.

Primul care a încercat să îi explice Andreei că acest lucru nu ar fi treaba ei a fost Emil Rengle, însă în scurt timp Tonciu a început să țipe și la el. La scurt timp a venit și Laura Giurcanu, care nu i-a permis Andreei Tonciu să îi judece deciziile.

Cine intră în cursa pentru eliminare la Survivor România 2022. Lupta pentru imunitate are loc azi

Concurenții de la Survivor România 2022 au parte de o nouă cursă în ediția de luni, 24 ianuarie. Faimoșii și Războinicii sunt gata de o altă confruntare.
Echipa concurenților cu banderolă albastră este determinată să câștige jocul de imunitate, după ce săptămâna trecută a pierdut primul meci de când a început competiția din jungla dominicană.

 

Motivația este la fel de mare și în rândul Faimoșilor, care au câștigat jocul de recompensă cu scorul 10 – 5. Toți participanții de la Survivor România sunt gata să se arunce într-o nouă cursă.

Războinicii scot la suprafață toate armele și luptă într-un meci spectaculos de la care nu se dau în lături. Lupta pentru imunitate este strânsă de ambele părți. Ce strategie au Faimoșii?

Survivor România 2022, cursa pentru imunitate.  Cele două echipe au șansa să se revanșeze în lupta pentru recompensă, însă la final unul dintre concurenți trebuie să plece acasă. Cine părăsește competiția sportivă Survivor România 2022?

Faimoșii au sărbătorit cum trebuie prima victorie din acest sezon, printr-un cântec special creat pentru această probă. Participanții din echipa roșie nu se dau în lături nici de această dată.

Mai mult decât atât, în a doua confruntare a serii, în primul quiz game din acest sezon, echipele au avut parte de distracție, dar și de mâncare. Mai exact, două porții de quesadilla!

Aventura continuă și în această seară, luni, 24 ianuarie 2022, de la ora 20:30. Emisiunea de la Pro TV aduce în față și o eliminare surpriză, un concurent care nu mai poate continua.

Este vorba de o persoană care s-a accidentat și care nu a mai primit acceptul de la medicul de la Survivor România. Așadar, acesta va pleca acasă.

Cine va câștiga Survivor România? Ce echipă este nevoită să meargă la proba de imunitate individuală și cine va face nominalizări?

Survivor România 2022, lider de audiență. Datele arată că cea de-a patra ediție Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:01. Peste 1,9 milioane de români au stat cu suflet la gură alături de concurenții din Republica Dominicană.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, Pro TV a avut 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care a avut 6.2 puncte de audiență și 15.3% share.

Competiția sportivă prezentată de Daniel Pavel este una foarte urmărită, fanii emisiunii așteptând de fiecare dată să afle care sunt probele prin care trebuie să treacă concurenții din junglă.