SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta la Tonciu!

Faimoșii au reușit să obțină prima victorie din acest sezon! Echipele s-au confruntat din nou în lupta pentru imunitate.

24 ian. 2022, 22:28
SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta la Tonciu!

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: Andreea Tonciu -4 şi Robert Niţă-2, cele mai multe nominalizări pentru eliminare. Laura Giurcanu, posesoarea de colan, a făcut a treia nominalizare, Otilia.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: Roxana Ciuhulescu părăseşte concursul din motive medicale. Laura Giurcanu a preluat de la Roxana Ciuhulescu colanul de imunitate, aceasta fiind următoarea concurentă care a rezistat cel mai bine la jocul pentru salvarea personală.
Războinicii au plecat pe insulă cu proviziile și totemul de imunitate după ce au câștigat jocul de imunitate. Faimoșii s-au văzut nevoiți să participe la jocul de imunitate personală pentru a doua oară. Un colan de imunitate a mers la Roxana Ciuhulescu, iar un altul la Cătălin Zmărăndescu. Cei doi sunt protejați la consiliul de nominalizare și totodată pot face câte o nominalizare.

UPDATE. Otilia Bilionera a pupat-o pe buze pe Elena Chiriac.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: Războinicii se impun cu 10-9 la ştafetă, jocul de departajare şi câştigă proviziile. Fanii show-ului de la PRO TV acuză producătorii că au ascuns intenționat atât de bine cheia pe care trebuia să o găsească Elena Matei, astfel încât să se ajungă la ștafetă. Vezi aici comentariile apărute în mediul online.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: 9-9, egalitate, departajarea se face la ştafetă. Cele două tabere și-au ales câte o echipă, formată dintr-o fată și un băiat, care va încerca să aducă punctul câștigător. Acesta vine la pachet cu proviziile, dar și cu totemul de imunitate. De la Faimoși fac pereche: Emil Rengle și Otilia Bilionera, iar de la Războinici merg pe traseu: Ștefania și Alexandru Nedelcu.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE:  Echipa albastră se apropie de finalul jocului. Elena Matei a adus al 9-lea punct, în duelul cu Andreea Tonciu. 9-7 pentru Războinici.
SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: 7-7, se merge umăr la umăr, Otilia aduce al doilea punct azi

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: 6-6

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: Zmărăndescu, învins de Alex Delea. Scorul este acum 6 la 5 pentru Faimoși. Delea l-a învins pe luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: Faimoşi vs Războinici 4-2. Otilia Bilionera a adus primul ei punct la Survivor România. Ana Dobrovie a pierdut în fața cântăreței. Scorul este 4 la 2 pentru Faimoși.
SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE: Faimoşi vs Războinici 2-2, meci strâns pentru imunitate.

Faimoșii și Războinicii sunt față în față la jocul de imunitate. „Suntem foarte pozitivi și încă o dată o să aducem acasă totemul pentru că e al nostru. Așa am început, așa că așa vom continua…și Dumnezeu întotdeauna o să fie cu Războinicii”, a spus Alexandra Duli înainte de jocul de imunitate.

Pe lângă totemul de imunitate, echipa câștigătoare pleacă în camp cu provizii. Este vorba despre un kilogram de orez și un litru de ulei.

“Pierzătorii câștigă jumătate din această cantitate”, a spus Daniel Pavel.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE. Radu Itu a adus primul punct pentru Faimoși, învingându-l pe Blaze la doborârea totemurilor la final. Pe traseu, concurenții aleargă cu o traistă și trebuie să adune mai multe mingiuțe.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE. Echipa concurenților cu banderolă albastră este determinată să câștige jocul de imunitate, după ce săptămâna trecută a pierdut primul meci de când a început competiția din jungla dominicană.

Andreea Tonciu susține că echipa ei este timorată de Războinici
„Poți să fii cel mai șmecher. Dacă nu nimerești alea, ești praf. E vorba de noroc. Suntem relaxați, pentru că ăia ne timorează. Nu e vorba că ăla e ăla, aia e aia. Suntem toți în aceeași…”, este părerea Andreei Tonciu, după ce Faimoșii au pierdut joculețul pentru mâncare în fața Războinicilor, după ce au câștigat jocul de recompensă.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie UPDATE. A început jocul pentru imunitate! Pe insula Războinicilor, fetele au luat-o la ochi pe Elena Chiriac.

„Elena aia, de fiecare dată când intră, eu am niște așteptări atât de mari de la ea. De fiecare dată e praf. Și acum când intră și cum merge și cum arată, cât de stabilă este pe picioare, când deschide gura sau când începe traseul, praf”, a spus Ștefania. În schimb, chiar dacă au câștigat proba, discuțiile în contradictoriu au continuat, iar Cătălin Zmărăndescu este de părere că unii dintre Faimoși nu se implică suficient și sunt mai preocupați să se plângă decât să dea totul pe traseu.

„Suntem foarte confortabili cu pierdutul, asta e”, a spus Laura Giurcanu.

„Suntem o mână care vrem lucruri și e o mână care se mulțumește cu puțin și cu nimic. Aia e problema de fapt, înțelegi? Că ăia se plâng, n-am ce să mănânc, n-am ce să beau, n-am de mâncare.. Dacă stai să te gândești, ia fă o socoteală, câți nu s-au plâns de foame până acum?”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

„Avem tacâmuri, avem aceleași furculițe, avem aceleași căni, bem aceeași apă. Niciunul nu mănâncă mai mult sau mai puțin, dar unii ne plângem mai mult și alții mai puțin”, a adăugat și CRBL.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie. Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au dorința de a-și lua revanșa. Rămâne de văzut dacă vor reuși!

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie LIVE VIDEO PRO TV

Cine va câștiga? Ce echipă se va vedea nevoită să meargă la proba de imunitate individuală și cine va face nominalizări care vor ajunge la votul celor de acasă?

Survivor România 2022. Războinicii, atac virulent la adresa vedetelor. Elena Matei: „Mie mi-ar fi rușine în locul lor”

Aseară, motivația concurenților a ajuns la cote înalte, iar sub privire celor de acasă, FAIMOȘII și RĂZBOINICII au oferit o confruntare pe cinste în lupta pentru recompensă. Într-un joc absolut spectaculos, cele două echipe au demonstrat că nu se dau în lături de la nimic și au luptat pentru kit-ul de pescuit care le-ar putea aduce accesul mai rapid la noi resurse.

S-a aflat câţi bani încasează săptămânal Războnicii de la Survivor România 2022. Sume ridicole faţă de cât câştigă Faimoşii!

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie. 

Cu scorul de 10 la 5, Faimoșii au reușit să obțină prima victorie din acest sezon și au sărbătorit-o așa cum se cuvine, printr-un cântec special creat pentru această probă.

În cea de-a doua confruntare a serii, în primul quiz game din acest sezon, echipele au avut parte de distracție într-o probă care avea ca miză… 2 porții de quesadilla! După un început puternic al Războinicilor, Faimoșii au egalat la scorul de 4-4. În final, tot Războinicii au câștigat cu 5-4 și s-au bucurat de mâncare!

Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

Moment amuzant la Survivor. Cum a încercat Andreea Tonciu să-l ghicească pe Isaac Newton la jocul „Tabu”

Survivor 2022. Doi Faimoşi, surprinşi în ipostaze tandre în apă: „Mi se pare aberant să faci asta, când ai bărbat acasă” VIDEO

Un moment de relaxare pentru ambele echipe a fost jocul „Tabu”, unde concurenții au oferit cele mai trăsnite răspunsuri. Atât Faimoșii, cât și Războinicii s-au distrat și au râs copios. 

Spre exemplu, Cătălin Zmărăndescu a trebuit să-i dea indicații Andreei Tonciu, pentru a-l ghici pe Isaac Newton, fără a folosi cuvintele de pe listă: gravitație, măr, englez,savant, a inventa.

„Ce îți place să mănânci vara și muști?”, a întrebat Cătălin Zmărăndescu.

„Pepene. Mușc banană? Ce mușc, cârnați? a răspuns Andreea râzând.

O altă întrebare, prin care Andreea a stârnit amuzamentul tuturor a fost: „Cu ce vine Moșul?”

– Cu cadouri, a răspuns ea.