Survivor România 2022. Șirul jignirilor continuă în concurs. Robert Niță: E o boală specifică doamnelor, a avut-o și Emil Rengle!

Se pare că noul sezon al Survivor România 2022 e presărat cu scandaluri de nedescris. Protagonist este de această dată Robert Niță, care a venit cu jigniri pe bandă rulantă după ce a fost eliminat.

08 feb. 2022, 12:54
Survivor România 2022. Șirul jignirilor continuă în concurs. Robert Niță: E o boală specifică doamnelor, a avut-o și Emil Rengle!

Survivor România 2022. Acesta a venit cu atacuri în rafală la adresa Andreei Tonciu, dar mai ales la adresa lui Emil Rengle. Acuzațiile au fost făcute în emisiunea lui Măruță.

Survivor România 2022. Șirul jignirilor continuă în concurs: E o boală specifică doamnelor, a avut-o și Emil Rengle!

“Mulți au intrat cu o strategie în jocul asta. Unii n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Doamnei, zic așa, că e ca o blasfemie, ca o glumă, sper să înțeleagă ea”, a spus Robert Niță.

“Andreea Tonciu nu era sora ta?” și Robert Niță a confirmat: “Ba da, era, dar cred că între timp a afectat-o și dorul de casă… Din respect pentru că este o mamă și o doamnă aș ruga-o să își vadă de lungul nasului… Și atât… N-aș vrea să mai continui”, a continuat Cătălin Măruță.

Citește și: Survivor România 2022. Robert Niță a părăsit competiția, Faimoșii au mai pierdut un membru
”Sunt dezamăgit și supărat. Mi-aș fi dorit să stau mai mult, evident. Am avut niște obiective intermediare care mă duceau spre final. (…) Am spus în momentul în care am intrat că nu-mi doresc să câștig pentru că nu vroiam să pun o presiune suplimentară inutilă pe mine. Așa a fost să fie, să mă accidentez și asta a schimbat absolut totul. Durerile deveniseră insuportabile”, a spus Robert Niță.

Otilia este una dintre concurentele care își dorește să reușească. Suferă de o cistită destul de rea, e caracteristică pentru doamne. Cred că a avut-o și Rengle la un moment dat. Mi-au mai trimis prietenii niște linkuri și e de SF ca Emil să vorbească despre falsitate.

Mă gândisem să nu vorbesc despre colegii mei. Zmărănescu este motivator și om de echipă. Laura… pas. Radu Itu e folosit de ea, dar încă nu își dă seama. TJ Miles are orgoliu prea mare, e revoltat și e competitiv. CRBL are caracter, dar câteodată nervos. Elena Chiriac e ambițioasă, cred că va reuși să meargă departe”, a zis el.

Citește și: Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dezvăluiri incendiare: “Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici”