Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dezvăluiri incendiare: “Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici”

Andreea Tonciu a fost cel de-al treilea concurent eliminat din competiţia Survivor România, după Xonia şi Roxana Ciuhulescu, aceasta din urmă din considerente medicale. Odată ajunsă acasă, vedeta a făcut dezvăluiri uimitoare din culisele emisiunii.

02 feb. 2022, 13:05
Survivor România 2022. Andreea Tonciu, dezvăluiri incendiare: “Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici”

Survivor România 2022. Revenită în România, Andreea a dat totul în vileag. Principalul său inamic a fost coechipierul Emil Rengle, despre care diva a apreciat că ar fi fost veriga slabă a Faimoşilor.

Survivor România 2022. Tonciu dă de pământ cu Rengle: „Nu vii într-o emisiune din prima să te lauzi ce abilităţi sexuale ai tu”

Totodată, Andreea s-a arătat deranjată de faptul că Emil a fost iniţiatorul bisericuţelor, ceea ce ar fi stat la baza eşecurilor. Tonciu a dezăvluit, de asemenea, că Rengle vorbea aproape tot timpul despre sex şi că i-ar fi plăcut un adversar de la Războinici.

Rengle a venit aici ca să se combine. Zicea că îi place de ăla de la Războinici. Spunea ‘Mamă, ce-mi place’. Vorbea numai despre sex, nu vii într-o emisiune din prima să te lauzi ce abilităţi sexuale ai tu. De ce nu vorbeam despre probe, despre următorul joc?

E un îmbârligător, un bârfitor, a produs toate scandalurilor şi din cauza lui şi a Laurei s-au făcut din pirma zi grupuri. De asta nu am câştigat nicio probă în primele două săptămâni jumate, pentru că ei şi-au format grupul şi plecau”, a spus Andreea Tonciu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Citeste si Emil Rengle îi atacă pe Faimoşi, la Survivor România 2022: „Asta mă face mai bărbat decât voi”

Survivor România 2022. Rengle, veriga slabă: „Trebuia să facă traseul pe tocuri, măcar era amuzant”

Tonciu s-a arătat în egală măsură deranjată de faptul că unii coechipieri de la Faimoşi nu erau faimoşi. I-a nominalizat pe Rengle şi pe Elena Chiriac.

Nu putem să îi numim pe toți Faimoși. Nu cred că toți sunt faimoși acolo. Dansatorul minune pe tocuri de 20 nu este faimos. Câte reality-show-uri are la activ? Tocurile vorbesc acolo nu el. El e veriga slabă.

Trebuia să facă traseul pe tocuri, ca măcar era amuzant, altfel nu știu de ce e acolo că nu aduce niciun punct echipei. N-are ce căuta acolo, e un îmbârligator, un minicinos. Eu am spus-o că nu sunt faimoasă. Am spus mereu. Sunt cunoscută, nu mă pot numi faimoasă sau vedetă.

Nu sunt dansatoare, cântăreața. Sunt femeie și punct. Eu sunt plăcută pentru sinceritate și nebunia pe care o provoc uneori când vreau”, a adăugat fosta concurentă Survivor la Măruţă.

Citeste si Survivor România 2022. Se-ncing spiritele între coechipieri. Ana Dobrovie a răbufnit la adresa lui Relu Pănescu: „De când ai venit aici, zici să avem respect pentru Faimoşi. Tu oricum nu ai respect pentru nimeni”

Robert Niţă, al patrulea eliminat din competiţie şi din echipa Faimoşilor

Cu gândul la pastele puse la bătaie, Războinicii şi Faimoşii au intrat pe teren hotărîţi să dea tot ce-i mai bun din ei. Motivaţi după ce au pierdut jocul de imunitate, Faimoşii au reuşit să obţină o nouă victorie, ei fiind cei care au plecat acasă cu toată mâncarea pusă la bătaie în această săptămână.

Şi de această dată, în faţa Consiliul de eliminare au ajuns Faimoşii. Robert, Radu şi TJ au aşteptat rezultatul votului celor de acasă. Cel care a părăsit Republica Dominicană a fost fostul fotbalist Robert Niţă, care se accidentase cu puţin timp în urmă şi nu mai putea juca alături de colegii lui.

Lăsând la o parte discuţiile care au fost, încetase cu ceva timp în urmă să mai fie, pentru mine, o competiţie sportivă pentru că mă durea jumătate de corp. Dar poate a fost o modalitate de a-mi testa limitele, de a nu fi recalcitrant, de a nu le face observaţie colegilor mei, fiind într-o stare de sănătate proastă. Am tras învăţămintele din tot ceea ce s-a întâmplat. Mă bucur că am făcut parte din echipa Faimoşilor, chiar dacă a fost pentru un timp limitat şi mult mai scurt decât îmi propusesem”, a spus Robert Niţă.