Survivor România 6 februarie 2023. Dan Pavel a făcut anunţul după 4 săptămâni în Republica Dominicană: „Au fost foarte, foarte multe emoții”

Survivor România 6 februarie 2023. Show-ul se află deja la a patra săptămână de difuzare, iar prezentatorul emisiunii a făcut câteva declarații cu privire la cel mai dificil reality show din lume. Emoţiile trăite atât de el, cât şi de concurenţi, i-au făcut să piardă noţiunea timpului.

06 feb. 2023, 18:50
Survivor România 6 februarie 2023. Dan Pavel a făcut anunţul după 4 săptămâni în Republica Dominicană: „Au fost foarte, foarte multe emoții”
Show-ul se află deja la a patra săptămână de difuzare

Survivor România 6 februarie 2023. A trecut doar o lună de când a început show-ul, însă pentru Domnul Dan, aşa cum i se spune de către concurenţi, pentru Faimoşi, dar şi pentru Războinici, experiența din jungla i-a făcut să simtă timpul cu totul altfel.

Nu doar eu, ci întreaga noastră echipă a trăit extrem de intens această lună ianuarie. Mie nu mi se pare că între 1 ianuarie și 1 februarie este doar o lună calendaristică. Au fost foarte, foarte multe emoții și până la urmă este ceea ce am promis. Am promis, am livrat.

Cel mai puternic reality show, iată-l livrat acolo, pentru că asta arată toate aceste întorsături de situație. Concurenții puși în fața unor provocări inedite, toate aceste lucruri își lasă cumva amprenta și asupra noastră și simt că am trăit mult mai mult și mai intens decât o singură lună„, a mărturisit Dan Pavel.

Citeşte şi: Bobonete și Pavel Bartoș l-au luat la mișto pe Dani Oțil. Ce spun cei doi actori despre moderatorul de la Antena 1

Survivor România 6 februarie 2023

Întrebat de ce consideră Survivor cel mai dificil reality show, Dan Pavel a explicat ce înseamnă această experiență pentru concurenți și ce o face atât de dificilă.

Survivor, așa cum a fost el scris pe formatul de bază și în toate evoluțiile în care ne aflăm în acest moment, este cel mai dificil reality show pentru că pune natura umana să se rescrie, să se reconfigureze. Spuneam în sezoanele trecute și spunem și acum, este o rescriere a codului de procedură umană.

Adică, trebuie să înveți să fii om în căi diferite. Să înveți să te raportezi la adversități în mod diferit, pentru că nu mai ai cui să te plângi, nu mai ai hrană aferentă să reziști. Ai doar șansa să intri pe un traseu, să aduci puncte, să te hrănești. Te vede o țară întreagă, voi sunteți acolo cu ochii pe ei și în funcție de carisma ta, se joacă jocul„, a mai declarat Dan Pavel, la Pro TV.