Daniel Pavel a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă fără să țină dietă. Care este secretul prezentatorului TV

Nici bine nu am intrat în noul an că Daniel Pavel a plecat în Republica Dominicană, unde pe data de 9 ianuarie vor începe filmările pentru noul sezon Survivor România. recent, prezentatorul TV a dezvăluit care este secretul formei sale fizice de invidiat.

05 ian. 2023, 23:34
Daniel Pavel a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă fără să țină dietă. Care este secretul prezentatorului TV

Daniel Pavel a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă fără să țină dietă. Deși este într-o formă demnă de invidiat, Daniel Pavel a mărturisit că nu a fost dintotdeauna un om atletic și că în trecut kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap.

Citește și CÂŞTIGĂTOR SURVIVOR 2022. Dan Pavel a făcut marele anunţ, ce nebunie, nimeni nu se aştepta!

Cum se menține Daniel Pavel slab, fără să țină dietă

Recent, prezentatorul „Survivor România” a dezvăluit că singura metodă prin care a reușit să scape de oscilațiile de greutate a fost să se apuce serios de sport.

Cu toate acestea, Daniel Pavel nu petrece ore în șir în sala de sport și nici nu are vreun instructor personal.

Secretul fizicului său stă într-un program foarte strict de la care nu se abate indiferent de cât de obosit este sau cât de încărcat îi este programul.

„Am avut probleme cu greutatea acum vreo 10 ani. La vremea aceea făceam o emisiune la Antena 3 și costumele a trebuit să le ajustez de câteva ori, pentru că aveam un yoyo efect. Puneam un pic, televiziunea adaugă puțin, încercam să slăbesc, era prea mult. Deci în urmă cu vreo 10-12 ani, da, am avut.

Acum le țin sub control. Ce am introdus? Foarte mult exercițiu fizic constant, adică nu stai o oră într-o sală, ci faci 10-15 minute de rutină, de memorie a mușchilor pe zi, în fiecare zi fără discuție ca să poți să contracarezi efectele unei alimentații, care de multe ori e haotică în branșa asta”, a declarat Daniel Pavel pentru Playtech Știri.

Când începe Survivor România 2023

Din 9 ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un sezon mai tare ca niciodată.  Românii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emoțiile trăite de concurenți. „Ne-ați așteptat, iar noi ne-am gândit la acest moment. Un sezon mai tare ca niciodată este aproape de începere, așa că ne bucurăm să fim împreună de trei ori pe săptămână! Este oficial – în fiecare luni, marți și miercuri vă așteptăm la PRO TV și pe VOYO să descoperim cum decurge lupta dintre cele două triburi. Națiune Survivor… pregătiți?”

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Citește și S-a aflat numele următorului concurent care va participa la Survivor România 2023. Este unul dintre cei mai apreciați luptători din România