Survivor România 8 aprilie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. ANUNT uriaş pentru Faimoşi şi Războinici

Patru noi concurente intra in competitia Survivor Romania 2021 atat la Faimosi, cat si la Razboinci. Daniel Pavel a facut marele anunt inaintea Jocului pentru Recompensa.

08 apr. 2021, 17:23
Survivor România 8 aprilie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. ANUNT uriaş pentru Faimoşi şi Războinici

Survivor România 8 aprilie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D.

Daniel Pavel a facut anuntul mult asteptat la Survivor Romania 2021 inaintea Jocului de Recompensa. Atat Faimosii cat si Razboincii au fost in delir cand prezentatorul reality-ului de mare succes in Romania a anuntat intrarea in competitie a patru noi concurente.

Dupa aproape patru luni de trasee extrem de grele, de nopti nedormite in conditii foarte vitrege si cu mancare putina sau aproape deloc, iata ca au venit intariri si forte proaspete in ambele echipe si anume patru prezente feminine care vor incerca sa se adapteze si sa lupte pentru echipa lor.

Două dintre concurentele care au acceptat provocarea Survivor România 2021 sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban, cunoscută drept Irisha de public.

Survivor România 8 aprilie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Raluca Dumitru este vedetă de televiziune, de-a lungul timpului participând la mai multe show-uri de televiziune. Vedeta este cunoscută publicului după ce a apărut în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus. Dincolo de aparițiile sale publice, Raluca Dumitru este pasionată de sport și are un stil de viață sănătos, lucru care o ajută să se mențină în formă și care, evident, va reprezenta un avantaj în cadrul competiției Suvivor România 2021.

Survivor România 8 aprilie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. În ceea ce o privește pe Irina Ceban (Irisha), telespectatorii Kanal D o cunosc foarte bine, având în vedere că a participat la „Bravo, ai stil!”, dorind să dovedească tuturor că știe totul despre modă și stil.

Irina Ceban a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, a fost model, dar a cochetat și cu muzia, în trecut având colaborări cu DJ Sava și Uddi.

Deși nu își desfășoară activitatea în domeniul sportiv, Irina Ceban este pasionată de tot ceea ce ține de sport și este convinsă că se va descurca foarte bine pe traseele de la Survivor România 2021 și că va aduce puncte pentru echipa din care va face parte.

Survivor România 8 aprilie 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D.

Insa, inaintea Marelui Anunt facut de Daniel Pavel, atat Faimosii cat si Razboincii s-au declarat inca o data socati de plecarea Anei Porgras. Cel mai afectat ramane in continuare Zannidache care a spus ca: „Imi pare foarte
rau ca a iesit Ana din competitie. Ma simt ca pe campul de lupta, a plecat un om foarte bun, un luptator. Ana a fost foarte buna in ultimul timp.     Culita, bulversat de ce s-a intamplat in Consiliul de Eliminare, a declarat ca toata lumea stia de intentiile lui si nu intelege de unde atat agitatie. „Fiecare om pe care l-am votat… m-am dus si i-am spus dinainte. El, Zanni, a zis ca el nu a zis asa ceva, Jador ar fi inteles asa… ”  Razboincii, in consiliul din camp, au fost si ei extrem de surprinsi de eliminarea Anei Porgrasi si chiar au declarat ca nu merita sa plece, mai ales ca a fost foarte buna in ultima perioada pe traseu. Ambele echipe aveau nevoie de intariri, mai ales ca multi dintre concurentii eliminati pana acum au fost extrem de buni lasand in fiecare echipa goluri foarte mari. „Survivor Romania 2021 este o competitie si are surprize peste surprize. Haideti sa le primim pe noile coechipiere!”, a spus Daniel Pavel.

Survivor România 2021. A cerut-o în căsătorie pe platoul de filmare, în faţa Faimoşilor şi a Războinicilor

Despre Survivor Romania

“Survivor Romania” va fi difuzat de joi pana duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

„Survivor Romania”, competitia care forteaza toate limitele si provoaca la maximum, se pregateste sa arunce in „ringul” junglei dominicane concurenti redutabili si sa le ofere celor din fata micilor ecrane cel mai intens show al anului 2021!

Evolutia concurentilor de-a lungul desfasurarii competitiei va fi observata cu atentie si expusa publicului, chiar de pe trasee, de Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”.

Carismatic, personalitate energica, cu experienta de 12 ani in media, Daniel Pavel a avut un parcurs uluitor profesional, trecand de la o cariera promitatoare de ofiter in marina comerciala la cea de om de radio si TV.  Rigoarea, curajul la nivel decizional si intelegerea mecanismelor economice si sociale s-au transferat fericit in profesia de om de media, domeniu in care succesul nu a intarziat sa apara.

Daniel Pavel a fost prezentor al emisiunii „Business On Air”, la Radio France International, program ce a fost si premiat de CNA in 2015, si a facut parte din echipa postului TV Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni saptamanale de infotainment.  Daniel Pavel a fost redactor sef al Penny FM, un proiect de succes pe piata din Romania.  A plecat in Republica Dominicana chiar din inima Austriei, Viena, acolo unde locuia de ceva vreme, iar perspectiva implicarii intr-un show de o asemenea anvergura ii ofera un orizont suprinzator pentru 2021.

„Pentru mine, Survivor Romania reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a declarat Daniel Pavel.

Prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania” este pasionat de sport, a practicat inot (la nivel de performanta, la finalul anilor ’80), judo, polo, scrima, arte martiale.

In prezent, se pregateste intens pentru postura de prezentator al unei competitii care il va solicita si din punct de vedere fizic, in mare masura. Comentariul sportiv, pe marginea spectaculoaselor trasee din Dominicana, va fi realizat „in viteza”, la propriu, Daniel Pavel urmand sa parcurga distantele in acelasi timp cu concurentii.

„Am noroc sa am in familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness. El se afla in Romania, asa ca ne-am adaptat la aceasta situatie si am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost inotator de performanta, o vreme am folosit facilitatile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind insa un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost inchise, asa ca acum am gasit un refugiu in jocuri periodice cu mingea de fotbal si baschet”, a povestit Daniel Pavel.

Primul sezon „Survivor Romania”, filmat tot in Republica Dominicana, a inregistrat un succes urias si si-a inspirat milioanele de fani prin valori precum dorinta de depasire a limitelor, camaraderia, onestitatea, fairplay-ul.

Reamintim concurentii care se vor lupta pentru trofeul celui de-al doilea sezon  „Survivor Romania”.  O schimbarea a avut loc in echipa Faimosilor si in cea a Razboinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost inlocuita de Elena Marin (dansatoare, coregraf si fosta gimnasta), la faimosi, si, in echipa Razboinicilor, Szidonia Szasz a fost inlocuita cu Melina Dumitru (cantareata si dansatoare).

Astfel, reamintim componenta Echipei Faimosilor, după prima eliminare: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Georgiana Lupu și Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcășu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camară.

Nu pierdeți “Survivor România”, cel mai antrenant și spectaculos reality televizat, de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D!

https://www.youtube.com/watch?v=MwFfbFqnl84