Survivor România 2021. A cerut-o în căsătorie pe platoul de filmare, în faţa Faimoşilor şi a Războinicilor

Survivor România 2021. Doi tineri şi-au făcut cele mai frumoase declaraţii de dragoste, chiar pe platoul show-ului de la Kanal D. Momentul este unic în istoria reality-ului şi a fost apreciat, atât de concurenţi, cât şi de telespectatori.

05 apr. 2021, 18:32
Survivor România 2021. A cerut-o în căsătorie pe platoul de filmare, în faţa Faimoşilor şi a Războinicilor
A cerut-o în căsătorie în faţa Faimoşilor şi a Războinicilor

Survivor România 2021. Iulia și Vlad, câștigătorii concursului “Jocurile LOVEimpice”, derulat de Radio Impuls, le-a adus acestora o vacanță de vis, în îndepărtată Republica Dominicană. Sejurul de lux a s-a încheiat cu vizita celor doi norocoși câștigători chiar pe platouile de filmare de la “Survivor România”, moment atât de așteptat de aceștia.

Ne-am înscris la insistențele iubitei mele, m-a și convins, noi nu am câștigat nimic, niciodată, până la acest concurs. Suntem cei mai norocoși că am reușit să ajungem aici, a fost o experiență incredibilă”,  a spus Vlad duminică seara.

Este cea mai tare activitate pe care am făcut-o în această vacanță, în Dominicană, și a fost cea mai așteptată”,  a completat Iulia despre vizita pe platourile de filmare de la “Survivor România”.

Citeşte şi: Un concurent la Survivor România rupe tăcerea! Ce se întâmplă în nopțile fierbinți din Republica Dominicană

Survivor România 2021. A cerut-o în căsătorie pe platoul de filmare

Cei doi au fost întâmpinați de Faimoși și Războinici. Chiar înaintea jocului de comunicare, spre surprinderea tuturo, a avut loc cererea în căsătorie. Emoţiile nu au lipsit, era vizibil faptul că îi tremurau mâinile viitorului mire în timp ce oferea inelul.

Mi-aș dori să marchez acest moment pentru toată viața!”, a spus Vlad, moment în care a ingenuchiat în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie.

Iubita lui i-a oferit un mare “Da!”, iar aplauzele au răsunat  puternic din partea Faimosilor și Războinicilor, potrivit Kanal D.

Iulia și Vlad sunt câștigătorii concursului “Jocurile LOVEimpice”, derulat de Radio Impuls

Ana Porgras a fost eliminată

Jocul de comunicare și miza suplimentară – sacii de dormit-, puse la bătaie aseară, la “Survivor România” au fost câștigate de Faimoși, la ștafeta mixtă, cu scorul de 10 la 9, punctul victoriei fiind adus de Zanni și Ana Porgras, după o revenire spectaculoasa a echipei roșii.

Consiliul de eliminare de aseară i-a avut în prim plan pe nominalizații săptămânii spre a părăși competiția “Survivor România”: Sebastian, Ana Porgras, de la Faimoși, și Mellina și Marius, de la Războinici.

Albert a fost, din nou, preferatul publicului, acesta indicându-l spre eliminare pe Marius, iar din echipa Faimosilor, Jador s-a clasat pe primul loc în preferințele celor de acasă; faimosul a indicat-o pe Ana Porgras spre eliminare, cea care a întrunit și cele mai puține voturi din partea publicului, astfel fiind eliminată din competiție.

Nu mă așteptăm! Cumva am presimțit treaba asta, în a doua parte a zilei de astăzi am avut așa, o stare mai puțin bună. Sunt fericită, pe de-o parte, că mă duc acasă, mă duc la bine, dar pe de altă parte, sunt tristă, că mi-aș fi dorit să merg mai departe, să continui această experiență.

Dar se pare că acesta a fost drumul meu la . Am învățat multe lucruri aici, știam să am răbdare, dar aici mi-a fost dusă la o limită extremă, am învățat să ascult, să accept alte caractere, am aflat cât de puterică sunt.

Am văzut că am îndurat lucruri pe care nici nu îmi imaginăm că le pot îndura și mi-am demonstrat că sunt o luptătoare”, a spus Ana Porgras, în aplauzele tuturor.

Zannidache a fost dărâmat de această eliminare, Faimosul nu a reușit să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în hohote de plâns, după plecarea Anei Porgras.