Surprize mari după finala Survivor România 2022. Ce reality show revine pe post

După emisiunea Survivor România 2022, care s-a dovedit a fi un real succes, ProTv se pregătește acum de un nou show îndrăgit, care a fost difuzat cu ani în urmă, iar acum revine pe post.

03 mai 2022, 11:33
Surprize mari după finala Survivor România 2022. Ce reality show revine pe post

Sezonul viitor al reality show-ului prezentat de Daniel Pavel vine cu surprize uriașe pentru telespectatori. Sezonul al treilea Survivor România ajunge la final peste câteva săptămâni, iar apoi ProTv se pregătește de un nou sezon.

Anul viitor va fi difuzat și Survivor All Stars, care reunește cei mai buni concurenți din aceste trei sezoane, dar și de la Exatlon România, difuzat în perioada 2018 – 2019.

ProTv ar fi semnat deja cu Vladimir Drăghia, câștigătorul sezonul 1 al Exatlon, potrivit unor surse ale Click. În momentul de față nu se știe exact care sunt concurenții aleși să repete experiența din Republica Dominicană, dar se zvonește că Zannidache și frații Sterp ar fi printre ei.

Citește și Roxana Ciuhulescu se întoarce la Survivor România. Revine în Republica Dominicană după ce a avut probleme de sănătate

“Se tot vorbeşte de un sezon All Stars, însă nu ştiu cine îşi mai doreşte să participe dintre foştii concurenţi. Unii au fost sunaţi, alţii nu, însă sunt destui care s-ar întoarce şi mai este destul timp până la sfârşitul anului.

Unii dintre cei care ar putea merge ar fi fraţii Sterp, Iancu şi Culiţă, Zannidache, Iulian Pîtea, Giani Kiriţă sau Cătălin Cazacu.”, a declarat un fost concurent Survivor pentru sursa citată.

După „Survivor România”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la Pro TV cu al doilea sezon

Mai mult, postul de televiziune revine cu reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care a fost difuzată la începutul lui 2015 de Cabral și Mihai Bobonete. Acum, însă, prezentatorul show-ului ar fi Vladimir Drăghia.

Primul sezon a fost câștigat de Cătălin Moroșanu, iar al doilea sezon ar urma să fie filmat în această vară. Și Vladimir Drăghia s-a numărat printre concurenți, alături de alte nume cunoscute din showbiz, printre care Ruby, Gina Pistol, Dorian Popa, Elena Merișoreanu sau Mihai Trăistariu.

Primul sezon a fost filmat în Africa de Sud, în Kruger Naţional Park. Locația ar putea rămâne aceeași și pentru cel de-al doilea sezon.

Timp de 15 zile, vedetele care merg la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” vor fi lipsite de confortul cu care au fost obișnuite și vor fi supuse unor provocări foarte dificile, cum ar fi mâncatul de gândaci sau de bucăți din animale.

Citește și Crbl, după experienţa de la Survivor România. Cu cine a rămas prieten dintre Faimoşi