SURVIVOR ROMANIA 6 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Scandal uriaş, cine a fost nominalizat la eliminare

SURVIVOR ROMANIA 6 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Elena Ionescu si Sonny Flame, propusi spre eliminare la „Survivor Romania”. Dan Cruceru a anuntat ce se va intampla cu concurentii ambelor echipe.

RomaniaTV.net
06 apr. 2020, 11:13

UPDATE: Faimosii, o noua infrangere drastica! Scandal urias dupa ce au pierdut: „Suntem niste lepre ordinare”

Faimosii au pierdut un nou joc in mod clar, scorul final fiind 8-2. Emy a cedat la final. Ea pune infrangerea pe seama tensiunilor din echipa.

„Suntem niste lepre ordinare”, a urlat, cu lacrimi in ochi, Emy.


SURVIVOR ROMANIA 6 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. Elena Ionescu a fost pentru a patra oara propusa spre eliminare de catre echipa Faimosilor, insa este pentru prima data cand emotiile au pus stapanire pe indragita artista.

Survivor Romania – live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.  

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Alaturi de aceasta, un alt Faimos este propus pentru eliminare la „Survivor Romania”. Telespectatorii au avut de ales intre Elena Ionescu si Sonny Flame, astfel ca unul dintre cei doi concurenti va parasi competitia.

Urmărește o ediție incendiară Survivor România, astăzi, de la ora 20:00. Află cu ce ne mai surprind concurenții de la Survivor România și ce conflicte au mai apărut între concurenți. Reality show-ul se îndreaptă către fazele finale ale competiției

SURVIVOR ROMANIA 6 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAM KANAL D. ortina s-a ridicat in echipa rosie, reprosurile sunt rostite pe fata, tradarile si strategiile incep sa fie vizibile. Aliante se fac si se desfac, dar cel mai clar este ca prapastia dintre Ghita Balmus si Elena Ionescu este insurmontabila.

„Pe Elena n-o suport, lucru pe care i l-am zis si ei. Nu-i suport fata, nu-i suport actiunile. Nu-mi place fata ei!”, a rabufnit baschetbalistul in fata trapperitei Emy Alupei.

Conflictul a fost accentuat de actiunile Asianei Peng, care a trecut in tabara formata din Cezar Juratoni, Mihai Onicas si Ghita Balmus. Sambata, Elena Ionescu a votat-o pe fosta gimnasta care i-a intors votul in consiliul de seara trecuta.

Prezentatorul reality show-ului, Dan Cruceru a făcut un anunț în ediția de sâmbătă seară care a adus explozie de bucurie printre concurenți, atât în echipa Faimoșilor cât și în cea a Războinicilor.

Acesta a anunțat concurenții că va face o masă comună la care vor participa concurenții ambelor echipe, în cinstea unificării. Chiar dacă ambele echipe vor sta la aceeași masă, acestea se vor duela în continuare. Concurenții au avut dreptul de a purta propriile haine și s-au bucurat enorm la primirea veștii.

Războinicii au câștigat jocul de imunitate în 7 dueluri

Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate de sâmbătă seară. La începutul competiției jocul era condus de către Faimoși, apoi Războinicii au preluat conducerea, aceștia câștigând 7 dueluri consecutiv. Elena, din echipa Faimoșilor crede că tensiunile din interiorul echipei își pun amprenta asupra concurenților.

Dan Cruceru a anunțat în ce constă recompensa pe care a câștigat-o echipa Războinicilor, la sfârșitul jocului de imunitate, în afară de imunitate.

„Recompensa este un frigider cu absolut orice în el. Banane, lapte, cheddar, branză, roșii, castraveți, crenvurști. Atenție, frigiderul va sta la voi maxim o săptămână”, a anunțat Dan Cruceru la sfârșit.

A incercat sa-si faca singura o noua echipa, o noua tabara. Strategia ei a functionat pana cand mi-am dat seama ca ea (N.R. Elena Ionescu) m-a folosit si nu mi-a fost prietena reala asa cum eu am considerat o perioada, pana cand m-am lamurit ca si-a facut treaba cu mine si m-a dat la o parte”, si-a argumentat Asiana votul in consiliul de eliminare de seara trecuta.

Cu un singur aliat, in persoana lui Emy Alupei, cuplul format din Elena si Sonny se afla acum in fata telespectatorilor, cei care vor decide cine merita sa isi continue lupta pana in finala Survivor Romania. Celor doi nominalizati le-a fost foarte greu sa ceara sprijinul publicului in defavoarea celuilalt.

„Sonny este un om care ar putea face pe oricine mandru, ar merita sa ramana in competitie pentru caracterul frumos și de luptator. (…) Lui Ghita i-a ieșit strategia”, a declarat Elena Ionescu, cu lacrimi in ochi.

„Noi am fost de la inceput apropiati, am fost priviti ca niste tinte. Eu am fost mereu in preajma Elenei, ei au vrut sa ne inlature pe amandoi, incepand cu mine. N-am cum sa mint sa spun ca nu mi-as dori sa raman in competitie. Mi-am dorit foarte mult. As pleca cu un gust amar. Sper ca nu mi-am dezamagit fetita si sotia”, au fost cuvintele lui Sonny Flame.

Dan Cruceru, prezentatorul „Survivor Romania”, le-a dat concurentilor o veste care i-a bucurat pe acestia. Atat Faimosii, cat si Razboinicii vor convietui in aceeasi tabara incepand din acest punct al competitiei, chiar daca vor mai continua sa joace o perioada ca echipe separate.

Cine va ramane in competitie, cum se vor adapata cele doua echipe intr-o singura tabara si ce noi aliante se vor forma, aflati urmarind „Survivor Romania”, de samabata pana marti, de la ora 20.00, la Kanal D.