Survivor România rămâne fără prezentator. Dan Cruceru se va axa pe familie în 2021

Survivor România rămâne fără prezentator după ce Dan Cruceru a anunțat că nu mai fi gazda sezonului doi. Acesta a revenit în televiziune, pentru emisiunea de la Kanal D, după o pauză de mai mulți ani.

29 dec. 2020, 12:32
Survivor România rămâne fără prezentator. Dan Cruceru se va axa pe familie în 2021

Survivor România rămâne fără prezentator. Dan Cruceru se va axa pe cele două afaceri pornite de la zero, dar și pe familia sa. Prezentatorul susține că cele șase luni petrecute fără familie au fost un obstacol greu de depășit, susținând că la întoarcere fiul său îl privea ca pe un străin.

Citește și: Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, Alexandra Stan şi Jador, printre „faimoşii” sezonului 2

„Închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine (…) Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin”, a scris acesta.

Survivor România rămâne fără prezentator.  Dan Cruceru este blogger și fost realizator Acasă TV și Prima TV. Acesta a plecat de pe sticlă în 2014, iar ultimul proiect de care s-a ocupat a fost Poveștiri Adevărate la postul Acasă TV. Acesta a fost reporter politic-economic la Departamentul de Știri al Prima TV din 2004. După patru ani de teren, în 2008, Dan Cruceru a ajuns șef al secției Politic-Economic. Din septembrie 2009 a devenit prezentator la „Focus Monden”, tot la Prima TV.

Fanii show-ului de la Kanal D au motive de bucurie, deoarece sezonul 2 va începe curând. Cătălin Moroșanu, Alexandra Stan şi Jador se numără printre vedetele care participă la competiția din Republica Dominicană. Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha sunt alte două vedete care s-au alăturat faimoșilor deja anunțați. Sezonul trecut, Elena Ionescu a câștigat marele premiu.