Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, Alexandra Stan şi Jador, printre „faimoşii” sezonului 2

Survivor România 2021. Fanii show-ului de la Kanal D au motive de bucurie, deoarece sezonul 2 va începe curând. Cătălin Moroșanu, Alexandra Stan şi Jador se numără printre vedetele care participă la competiția din Republica Dominicană. Sezonul trecut, Elena Ionescu a câștigat marele premiu.

28 dec. 2020, 17:00
Survivor România 2021. Cătălin Moroşanu, Alexandra Stan şi Jador, printre „faimoşii” sezonului 2
Alexandra Stan şi Jador, doi dintre "faimoşii" Survivor România

Survivor România 2021. Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se numește în buletin Jador, și-a anunțat fanii despre participarea la “Survivor România” 2021 pe pagina sa de Facebook.

Da, este oficial! Acum pot să vă spun: o să merg la Survivor România. Sper să rezist, v-am lăsat muzică frumoasă, știu că asta vreți de la mine. Sper să mă susțineți acolo. Doamne ajută, nu-mi fac griji (…), am relații la El și nu mi-e frică de nimic (…)”, a spus manelistul.

Citeşte şi: Scandal amoros după FINALA Survivor România. Cine este Faimoasa pentru care Războinicul Iancu Sterp şi-a părăsit iubita

Survivor România 2021. Majda Aboulumosha, din echipa faimoşilor

Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha sunt alte două vedete care s-au alăturat faimoșilor deja anunțați.

Supraviețuitoare! Dragii mei, în curând voi pleaca din țară. Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri.

Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ca să fie bine. Îmi doresc să simt energia voastră bună și să mă sustineți cât timp voi lupta. Îmi vor lipsi multe lucruri, dar, mai ales, familia. În curând, la @kanaldromania #survivor”, a scris Majda pe reţelele de socializare.

Costi Ioniţă a acceptat provocarea Survivor România

Şi Costi Ioniță este pregătit să facă „armată”, căci, potrivit artistului, nu a făcut-o în tinerețe, așa că a acceptat provocarea de la Kanal D. De asemenea, este pentru prima dată când cântărețul participă la un show de acest gen.

Îmi place să descopăr la mine însumi diverse calități și defecte pe care le am în situații limită. Îmi plac provocările foarte mult și, dacă nu am făcut armata, m-am gândit că e momentul!   va fi un prilej pentru a mă decoperi în situații neobișnuite, în condiții de trăi dificile, cu mâncare foarte puțină sau inexistentă, pentru care trebuie să lupt’, a declarat Costi Ioniță.

Citeşte şi: Drama Elenei Ionescu, câştigătoarea Survivor România: „A suferit o operaţie pe creier, avea şanse minime de supravieţuire”

În schimb, Cătălin Moroșanu este un luptător din fire și un cunoscător al competițiilor de acestă talie, el participând și la alte concursuri televizate.

Pentru mine este o provocare uriașă să particip la acest reality show, pe care îl văd că pe o competiție adevărată. Mi-aș dori să fac performanță acolo, dar și să slăbesc. În acest concurs mă văd mare la propriu, nu la figurat, am 114 kilograme. Mie mereu mi-au plăcut provocările, am concurat la foarte multe reality show-uri puternice, și din palmarestul meu lipsea ‘, a declarat Cătălin Moroșanu.