SURVIVOR ROMANIA. Soţia lui Andrei Duban, anunţ-şoc: „Din momentul ăsta nu mai exişti pentru mine!” VIDEO

SURVIVOR ROMANIA. Grațiela Duban s-a contratr dur cu Elena Ionescu după ce cântăreața s-a răfuit verbal și cu Ghiță, cel alături de care soţia lui Andrei Duban a fost surprinsă în momente tandre. Într-un moment de tensiune și sinceritate, Grațiela Duban  a intervenit în cearta dintre Elena Ionescu și Ghiță și i-a aruncat vorbe grele cântăreței.

17 feb. 2020, 19:34
SURVIVOR ROMANIA. Soţia lui Andrei Duban, anunţ-şoc: „Din momentul ăsta nu mai exişti pentru mine!” VIDEO

SURVIVOR ROMANIA.  Concurenții nu au mai ținut cont de faptul că sunt filmați și au dat totul pe față. Dialogul dintre Elena Ionescu și Ghiță a fost unul halucinant, dar ceea ce i-a zis Grațiela Duban artistei întrece orice imaginație.

„Ghiță este un om irascibil și nu știe să se oprească” a spus Elena Ionescu.

„Băi, mă minți cu atâta nerușinare, băi…”, a replicat, imediat, Ghiță.

„Mincinos ești tu!” a continuat Elena, fără să stea prea mult pe gânduri.

Reacţia lui Andrei Duban, după ce a aflat că Graţiela s-a culcat cu Bogdan Vlădău, la Survivor România: „Ferească Dumnezeu să…”

SURVIVOR ROMANIA. În cearta celor doi a intervenit imediat și Grațiela, care i-a aruncat vorbe dure Elenei Ionescu.

„Eu ți-am mai zis o dată să nu-mi mai pronunți tu mie numele. Noi două nu avem nimic de discutat. De aseară, te-am rugat frumos să te prefaci că nu mă cunoști, pentru că pentru mine, tu nu mai exiști și eu pentru tine nu mai exist. Faci pe victima, dar tu ești cea mai mare viperă din acest grup”, a izbucnit Grațiela Duban.