Reacţia lui Andrei Duban, după ce a aflat Graţiela a dormit cu alt bărbat la Survivor România: „Ferească Dumnezeu să…”

Andrei Duban a aflat, din declaraţiile Elenei Ionescu, faptul că soţia lui doarme aproape în fiecare seară în braţele colegului său, Bogdan Vlădău. Actorul, plin de umor ca de obicei, nu a privit cu ochi răi toată această situaţie.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 14:02
Reacţia lui Andrei Duban, după ce a aflat Graţiela a dormit cu alt bărbat la Survivor România: „Ferească Dumnezeu să…”

„Când vezi că nu găsești același ‘vibe’ alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară’, a precizat Andrei Duban.

Elena Ionescu s-a arătat extrem de nemulțumită de faptul că, deși Grațiela Duban este mai slabă pe trasee, ea este protejată de băieți și astfel nu ajunge deloc să fie propusă spre eliminare.

Citeşte şi: Cristina Şişcanu aruncă bomba după ce a fost eliminată de la Survivor. Ce propunere i-a făcut Andi: „Eu nu sunt genul ăla de femeie”

„Cel mai urât mi se pare că Grațiela, în toată ecuația asta, nu a zis absolut nimic și a încercat cumva să zâmbească și să spună colegilor că asta este, să nu se mai discute despre povestea asta, despre cine alege, cum alege, pentru că nu vrea să fie nimeni influențat, pentru că-i convine ei situația.

Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…) Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat’, i-a spus Elena Ionescu colegei sale de la Survivor, Asiana Peng.

SURVIVOR ROMÂNIA. Eliminare surpriză, cine a plecat acasă

Bogdan Vlădău a jignit-o grav pe Elena Ionescu

Război total între Elena Ionescu şi Bogdan Vlădău la Survivor România. Artista a intrat în gurile rele ale colegilor, iar Bogdan Vlădău şi-a ieşit din minţi!

Elena Ionescu este una dintreconcurentele propuse spre eliminare din echipa Faimoşilor, astfel că a atras şi criticile şi antipatiile colegilor. Bogdan Vlădău a fost unul dintre participanţii care nu a mai suportat şi a jignit-o crunt pe vedetă.

Elena Ionescu a dorit să afle care sunt problemele colegilor cu ea şi nu s-a jenat deloc să întrebe: „Vreau să știu unde este o problemă pe care voi spuneți că n-ați reușit s-o treceți cu mine mai departe?„.

În acel moment, Bogdan Vlădău nu s-a mai putut abţine şi a reacţionat, atacând-o dur pe artistă. „Dacă ți-o spunem, o să incerci să o combați. Ți-am spus de atâtea ori și nu mai are sens. Problema mea cu tine este că nu-mi place caracterul tău și nu mă simt bine în vecinătatea ta. Îți spun pe ureche și intră pe alta. Am impresia că vorbesc cu un om autist dacă îi repet de o sută de ori același lucru„, a spus Bogdan Vlădău.