Suspect reţinut în cazul morţii fetei din Neamţ: e minor şi şi-a bătut victima până la inconştienţă

Un suspect a fost reţinut în cazul adolescentei de 15 ani din Neamţ, găsită într-un şanţ, degerată, bătută şi în stare de inconştienţă. Suspectul este un băiat de 16 ani, din Roznov. Fata n-a supravieţuit leziunilor, şi a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 18:01
Suspect reţinut în cazul morţii fetei din Neamţ: e minor şi şi-a bătut victima până la inconştienţă

Tânăra în vârstă de 15 ani dintr-o comună din judeţul Neamţ a murit, sâmbătă, la spital, după ce a fost găsită într-un şanţ, în stare de inconştienţă, cu urme de violenţă pe corp şi cu hipotermie severă.

Fata fost găsită de un tânăr din comună, care a chemat poliţia şi pompierii. Copila, care avea urme de violenţă pe corp şi hipotermie severă, a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, unde însă a murit.

„Fata prezenta stop cardio-respirator, hipotermie, semne de violenţă fizică, cu un traumatism cranio-facial şi cervical, cu multiple echimoze la nivelul toracelui şi abdomenului, posibil şi cu violenţă sexuală”, a declarat un medic de la Spitalul Judeţean Neamţ.

Părinţii fetei sunt devastaţi şi susţin că acesta a cerut voie să plece la un suc, într-un bar din apropierea casei, dar nu s-a mai întors. Şi vecinii fetei sunt şocaţi de cele întâmplate în comuna lor şi spun că fata era cuminte şi învăţa bine.