Suspectă de CANCER, Mariana Roşca vrea să adopte un copil. Motivul este unul impresionant

După ce a făcut public faptul că are 14 noduli la sâni şi că este suspectă de cancer, Mariana Roşca a anunţat faptul că se gândeşte serios să adopte un copil care să-i aline singurătatea.

RomaniaTV.net
14 iun. 2016, 11:07
Suspectă de CANCER, Mariana Roşca vrea să adopte un copil. Motivul este unul impresionant

Invitată în platoul unei emisiuni TV, Mariana Roşca a vorbit despre miracolul de a deveni mamă, scrie spynews.ro. Blonda a spus că se gândeşte serios la ideea de a adopta un copil.

Blonda a mărturisit că ea consideră că un copil i-ar schimba viaţa numai în bine şi că ia în considerare ideea de a adopta o fetiţă, pe care s-o răsfeţe ca pe o prinţesă.

Citeşte şi Mariana Roşca, suspectă de CANCER. De ce nu vrea să meargă la MEDIC

„M-am gândit la varianta să adopt un copil. Eu cred că un copil aduce multă schimbare în bine în viaţa unui om. Dar am un impediment: nu sunt căsătorită ca să pot adopta un copil. Fată. Aşa îmi place mie, s-o tratez ca pe o prinţesă. Aş vrea o fetiţă dacă este posibil. Decizia mea nu este 100% luată, mă gândesc la asta. Un copil m-ar ajuta pe mine foarte mult şi eu l-aş ajuta pe el. M-ar face să mă simt bine, să simt că e cineva fizic cu mine în casă. Aş vrea să am un copil şi aş face orice să-l am acum, acum, acum. Sentimentul acesta îl am eu astăzi. De bebe l-aş lua. Vreau să simt toate trăirile alea. Vreau să simt că acel copil e al meu. Eu sunt de părere că părinte e cel care creşte un copil, nu cel care-l face. Eu am făcut două inseminări artificiale, acesta fiind şi unul dintre motivele din cauza căruia ne-am despărţit, că el nu putea face copii. Nu mă plâng de bărbaţi, dar nu e unul care vrea să fie responsabil şi de un astfel de copil. Eu nu vreau ca copilul meu să fie negat de părintele lui încă dinainte de a se naşte. Familia soţului meu a luat în considerare ideea ca eu să rămân gravidă cu un alt bărbat din familie: văr sau ceva de genul. Pentru ei conta ca viitorul copil să fie sânge din sângele lor”, a declarat Mariana Roşca.

Citeşte şi Mariana Roşca n-a rămas singură de PAŞTE. Cine o consolează după DESPĂRŢIRE

Mariana Roșca a devenit celebră în showbiz după ce nu i-a cedat avansurilor lui Irinel Columbeanu, iar apoi a început, încet-încet, să pozeze în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe pentru revistele dedicate bărbaților, trupul ei, pe atunci perfect, completat de un zâmbet tulburător și niște ochi răvășitori, făcând furori.