Suspectul în cazul uciderii unui bărbat într-un apartament din Capitală a fost reţinut

Suspectul în cazul uciderii unui bărbat de 68 de ani, într-o garsonieră din Sectorul 3 al Capitalei, a fost reţinut, fiind acuzat că l-a înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului şi a toracelui, apoi a furat mai multe bunuri din locuinţă.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 08:30
Suspectul în cazul uciderii unui bărbat într-un apartament din Capitală a fost reţinut

Procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore pe Neculae Iova, în vârstă de 60 de ani, pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând să ceară miercuri Tribunalului Bucureşti arestarea lui preventivă pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti, informează Mediafax.

Anchetatorii au stabilit că în 15 noiembrie, în jurul orelor 9.00-10.00, într-o garsonieră de pe strada Dristorului nr. 97-119, în Sectororul 3 al Capitalei, Neculae Iova i-a aplicat victimei S.A., în vârstă de 68 de ani, mai multe lovituri cu un cuţit în zona gâtului şi a toracelui, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat, după care a furat din locuinţă mai multe bunuri.

Necolae Iova a mai fost închis pentru omor, el având o condamnare de 21 de ani de închisoare, din care a executat 14 ani, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Bărbatul de 68 de ani a fost găsit mort de către un prieten al acestuia, care a spus că a devenit îngrijorat după ce nu i-a mai răspuns la telefon. Acesta era întins pe jos, într-o baltă de sânge, iar în jurul său erau mai multe cuţite.

Sursele citate au precizat că atât victima, cât şi suspectul se cunoşteau din comunitatea homosexualilor din Bucureşti, iar omorul s-a produs în scop de jaf.

Cercetările în această cauză au fost făcute de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, cu sprijinul Serviciului Criminalistic şi Serviciului Analiza Informaţiilor.