Suspectul triplei crime din Satu Mare a contestat decizia Tribunalului şi vrea să fie pus în libertate

Principalul suspect al triplei crime din Satu Mare a contestat decizia Tribunalului şi vrea să fie pus în liberatate. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi este acuzat că şi-a ucis cu sânge rece părinţii şi bunica.

12 dec. 2017, 07:21
Suspectul triplei crime din Satu Mare a contestat decizia Tribunalului şi vrea să fie pus în libertate

Bărbatul a contestat decizia Tribunalul Satu Mare la Curtea de Apel, însă judecătorii bihoreni nu s-au lăsat impresionaţi de argumentele invocate de apărătorii suspectului.

Răzvan Rentea este acuzat că şi-ar fi ucis cu sânge rece părinţii şi bunica.  Procurorii l-au reținut imediat după încheierea ceremoniei de înmormântare a părinților și a bunicii.

Rentea și-a susținut nevinovăția nu doar în fața presei ci și în fața anchetatorilor. Potrivit anchetatorilor, dosarul pe care l-au deschis pe numele lui Răzvan Rentea se bazează atât pe declarații ale martorilor, cât și pe cercetările de la fața locului și pe probe științifice.

Trei persoane, membrii ai aceleiaşi familii, au fost găsite vineri moarte în propria gospodărie. Descoperirea a fost făcută în localitatea Apa din Satu Mare. Două dintre cadavre au fost găsite desfigurate, într-o baltă de sânge, în curte, iar al treilea cadavru era în casă.

Citeşte şi Triplă crimă în Satu Mare. Toţi membrii unei familii au fost găsiţi morţi în locuinţa lor: Erau desfiguraţi