Susţinătorii lui Geoană aşteaptă la uşă decizia PSD în privinţa excluderii

Mai mulţi susţinători ai preşedintelui Senatului au venit marţi la Parlament şi aşteaptă la uşa sălii unde are loc şedinţa CEx a PSD să vadă care va fi decizia în privinţa propunerii de excludere a lui Mircea Geoană din partid.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 16:49
Susţinătorii lui Geoană aşteaptă la uşă decizia PSD în privinţa excluderii

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit marţi la Parlament pentru a discuta despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD.

Potrivit RTV, şedinţa PSD a fost dominată de urlete şi reproşuri din ambele tabere. Încă preşedinte al Senatului, Mircea Geoană şi-a acuzat colegii de nesimţire şi fatarnicie. Printre cei pe care i-a aratat cu degetul se numară şi Ion Iliescu.

Mircea Geoană le-a reproşat lui Ion Iliescu şi lui Adrian Năstase că îl „girează” pe Victor Ponta în demersul de excludere a acestuia din PSD.

Pe hol s-au adunat susţinători ai lui Mircea Geoană şi aşteaptă verdictul.

Considerăm că excluderea lui Mircea geoană din partid este o mare greşeală. Nu poţi să dai afară o persoană care a adus 5 milioane de voturi pentru PSD. Nu-ţi permiţi în aceste condiţii, în cazul în care USL vrea să ia conducerea ţării. Nu-şi permite să piardă un membru, cu atât mai mult pe Mircea Geoană„, a declarat la RTV un susţinător din Gorj al preşedintelui Senatului.