Susţine studenţii români în semifinalele concursului Electrolux Design Lab şi poţi câştiga o excursie la Paris

Publicat: Vineri, 10 Octombrie 2014 12:50 // Actualizat: Vineri, 10 Octombrie 2014 13:57 // Sursa: romaniatv.net

Trei tineri studenți concurează cu proiecte din toată lumea în semifinalele concursului internațional Electrolux Design Lab. Îi mai poți susține prin voturi doar până pe 15 octombrie!

În această etapă, cei care votează, pe lângă sprijinirea proiectului preferat, pot intra în cursa pentru o excursie pentru 2 persoane la Paris. Pentru a te număra printre ei, după acordarea votului pe www.electroluxdesignlab.com și validarea lui, răspunde la întrebarea „Ce înseamnă o locuință sănătoasă pentru tine?" care este afișată pe aceeași platformă. Norocosul câștigător va fi hotărât de către juriul Electrolux.

Astfel, poți susține proiectul SET TO MIMIC al Sorinei Răsteanu, studentă a Universității de Vest din Timișoara. Studenta a propus un sistem inteligent care reproduce gusturile și mirosurile alimentelor la nivel senzorial și transmite această informație către un microchip amplasat la nivelul capului. Acesta permite consumatorului să simtă gustul mâncării de care îi este poftă deși, de fapt, consumă alte alimente. Poți vota proiectul accesând secțiunea Culinary Enjoyment. SET TO MIMIC a fost desemnat „People's Choice" în ambele etape precedente ale competiției, fiind astfel cel mai apreciat proiect din concurs.

Al doilea proiect românesc înscris în Electrolux Design Lab este Instant Cleaning Glove al lui Ștefan Bogdan, din cadrul Universității de Arte și Design din Timișoara. Acesta reprezintă o soluție rapidă și eficientă de a elimina petele de pe haine și poate fi votat accesând rubrica Fabric Care.

Al treilea proiect românesc este Garden Pod al lui Ovidiu Subțire, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, care reprezintă o seră ce crește plante în doar 24 de ore, folosindu-se de deșeurile alimentare. Garden Pod poate fi controlat cu ajutorul unei aplicații mobile, iar proiectul poate fi votat accesând secțiunea Culinary Enjoyment.

Proiectele înscrise în această etapă concurează pentru a trece în finală și pentru premiul „People's Choice Winner", în valoare de 1.000 euro, acordat celui mai votat concept. În ultima etapă se vor califica cele mai bune 6 proiecte, acestea urmând a fi alese de către juriul Electrolux. Cele trei proiecte ale românilor s-au bucurat de un mare succes în etapele anterioare, clasându-se de fiecare dată pe primele locuri în topul favoritelor publicului.

În finalele Electrolux Design Lab, tinerii concurează pentru premiul întâi al concursului, un internship plătit, de şase luni, la un centru de design global Electrolux şi 5.000 de euro. Vor fi acordate şi premiul al doilea, în valoare de 3.000 de euro şi premiul al treilea, în valoare de 2.000 de euro.

Pentru a-i susține, accesează www.electroluxdesignlab.com/2014/#applications și selectează una dintre cele 3 rubrici ale concursului. Pentru înregistrarea votului, introdu contul de Facebook sau adresa de email, pe care vei primi un email cu un link ce trebuie accesat, pentru finalizarea procesului.

Te invităm să susţii proiectele tinerilor români votându-le pe www.electroluxdesignlab.com!

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Electrolux Electrolux Design
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 oct 00:41
...concursului internațional Electrolux Design Lab. Îi mai poți susține prin voturi doar până pe 15 octombrie! Citește mai departe…

...
10 oct 14:07
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2
10 oct 13:03
...internațional Electrolux Design Lab. Îi mai poți susține prin voturi doar până pe 15 octombrie! Citește mai departe… ...
10 oct 12:53
...Design Lab. Îi mai poți susține prin voturi doar până pe 15 octombrie! Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8421
RON
29 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H