Susţinere politică în Liga Europa. Victor Ponta şi Crin Antonescu au bilete la Chelsea – Steaua

Co-preşedinţii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, au fost întrebaţi marţi, după şedinţa USL, de către jurnalişti, dacă au bilete la meciul Chelsea, liderul PSD Victor Ponta precizând că au bilete, dar că vor merge la meci dacă vor putea.

12 mart. 2013, 19:31
Susţinere politică în Liga Europa. Victor Ponta şi Crin Antonescu au bilete la Chelsea – Steaua

Gigi Becali a anunţat că nu va merge să vadă Steaua la Londra, în returul cu Chelsea, din Liga Europa, ci va pleca la Muntele Athos pentru a se ruga pentru calificarea echipei sale. El a anunţat la România TV că va pune la dispoziţia premierului o lojă de 20 de locuri, dar mai are şi 200 de invitaţii şi biletele la VIP. Patronul Stelei spunea că în tribune vor fi aproximativ 70-80 de senatori şi deputaţi.

Marţi, după şedinţa USL, co-preşedinţii alianţei, Crin Antonescu şi Victor Ponta au fost întrebaţi dacă au bilete şi dacă vor fi prezenţi pe stadion joi seara, la Londra.

Bilete avem, da. Dacă putem, mergem„, le-a spus Ponta jurnaliştilor.

Steaua a învins, recent, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.