Sute de adepţi QAnon s-au adunat în Dallas, la locul asasinării lui John F. Kennedy, pentru a aştepta învierea fiului acestuia, care ar urma să-l reinstaureze pe Trump preşedinte VIDEO

Sute de susținători QAnon s-au adunat la Dallas așteptând apariția lui JFK Jr., fiul preşedintelui asasinat, despre care cred că ar ajuta apoi la reinstalarea la putere a fostului președinte Donald Trump.

04 nov. 2021, 19:26
Sute de adepţi QAnon s-au adunat în Dallas, la locul asasinării lui John F. Kennedy, pentru a aştepta învierea fiului acestuia, care ar urma să-l reinstaureze pe Trump preşedinte VIDEO

Potrivit celei mai noi conspirații a cultului de susținători ai lui Donald Trump, QAnon, fostul președinte american John Fitzgerald Kennedy, asasinat în 1963, și fiul său, JFK Jr., decedat în 1999, ar fi urmat să apară, miercuri, la Dealey Plaza, acolo unde JFK a fost asasinat.

Primul val de susținători s-a adunat luni seară în centrul orașului Dallas, iar un alt grup de adepţi ai teoriei s-a adunat a doua zi lângă Dealey Plaza.

Potrivit Newsweek, o postare de pe un cont QAnon extrem de popular a spus că, după ce Trump va fi repus în funcția de președinte, el va demisiona pentru ca Kennedy Jr. să devină președinte.

Postarea susținea, de asemenea, că fostul consilier pentru securitate națională Michael Flynn va fi numit vicepreședinte al lui JFK Jr., ceea ce îl va face pe Trump „Regele Regilor”.

După ce au aşteptat aproximativ o oră, mai mulţi susţinători ai teoriei s-au îndreptat spre un concert al formaţiei Rolling Stones, declarând că apariţia va avea loc acolo, potrivit Washington Post.

Citeşte şi: Medicamentul minune care l-a impresionat pe Anthony Faucci a fost aprobat în Marea Britanie. Este prima pastilă pentru tratarea Covid-19 acasă

Jared Holt, cercetător la Atlantic Council’s Digital Forensic Research Lab, a declarat pentru Morning News că a fost surprins de participarea uriașă a susținătorilor.

„Sincer, sunt oarecum șocat de cât de mulți oameni au venit pentru asta. Aceasta nu era o credință larg răspândită, nici măcar printre adepții QAnon”, a spus el, potrivit Aleph News.

Holt a mai spus că este îngrijorător faptul că un număr mare de oameni au fost capabili să se „mobilizeze în persoană” pentru o teorie a conspirației.

John F. Kennedy Jr. a murit în 1999, împreună cu soția și cumnata sa, după ce avionul lor s-a prăbușit în Oceanul Atlantic.

El a fost o figură populară în comunitatea QAnon timp de ani de zile. În 2019, unii membri au crezut că se va întoarce pe 4 iulie ca vicepreședinte al lui Trump, potrivit Forbes.

Micki Larson-Olson, susținătoare a QAnon, a declarat că ea crede că atât JFK Jr. cât și tatăl său sunt încă în viață și că fostul președinte va ajuta la inaugurarea administrației Trump-JFK Jr., relatează publicația locală Morning News.

„Dacă nu se va întâmpla așa cum cred eu că se va întâmpla, este în regulă. Ne vom da seama că pur și simplu nu a fost momentul potrivit”, a spus Larson-Olson.

Citeşte şi: Ţara din UE copleşită de criza Covid, toţi bugetarii sunt obligaţi să se vaccineze până pe 15 noiembrie. „În timp de pace niciun stat nu are capacitatea de a face față unei astfel de crize”