Sute de bolnavi de cancer, condamnaţi la moarte sigură. Unicul specialist din oraş a plecat în străinătate

Exodul medicilor ieşeni pune deja în mod direct în pericol vieţile pacienţilor, care nu mai pot decât să spere că va apărea un alt specialist care să-i trateze înainte să-şi dea ultima suflare.

RomaniaTV.net
10 feb. 2014, 13:33
Sute de bolnavi de cancer, condamnaţi la moarte sigură. Unicul specialist din oraş a plecat în străinătate

Bolnavii din regiunea Moldovei diagnosticaţi cu diferite forme de cancer trec în ultima perioadă printr-o situaţie critică, şi nimeni nu-i poate ajuta: nici banii, nici rudele, şi nici conducerea Institutului Regional de Oncologie Iaşi, scrie ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi Descoperire uimitoare: cu toţii facem un tip de CANCER în fiecare zi

Sistemul de sănătate şubred din România, salariile mici în comparaţie cu munca depusă, condiţiile de trai au făcut ca singurul medic care ştie şi are dreptul să folosească un aparat performant achiziţionat de unitatea medicală să părăsească Iaşul şi să plece în străinătate.

În urma lui nu a rămas niciun alt specialist care să-i ducă treaba la bun sfârşit, ci doar sute de pacienţi pentru care şansele la viaţă se micşorează.

Citeşte şi Planta care ar vindeca în doar 40 de zile CANCERUL

Dispozitivul în care s-au investit aproximativ două milioane de lei, recent cumpărat, a rămas o piesă de mobilier, existând şanse mici ca acesta să mai trateze bolnavi în următoarea perioadă.