Sute de deţinuţi vor deszăpezi baza sportivă Mogoşoaia, unde se va antrena echipa Steaua

Baza sportivă de la Mogoşoia, unde se vor antrena jucătorii echipei Steaua, va fi deszăpezită de 200 de deţinuţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, a informat, vineri, purtătorul de cuvânt al închisorii, Cristi Micu, citat de Mediafax.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 08:17
Sute de deţinuţi vor deszăpezi baza sportivă Mogoşoaia, unde se va antrena echipa Steaua

Două sute de deţinuţi de la Penitenciarul Jilava vor deszăpezi contracost, vineri și sâmbătă, ca urmare a unui contract de muncă încheiat cu Clubul de fotbal Steaua Bucureşti, baza sportivă de la Mogoşoaia, unde se vor antrena jucatorii echipei, la revenirea din Antalya.

Acţiunea de deszăpezire va continua luni la Şcoala de fotbal de la Buftea.

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, joi, la revenirea în ţară a echipei după stagiul de pregătire efectuat în Antalya, că gruparea bucureşteană are probleme în găsirea unui teren de antrenament în vederea partidei cu Twente Enschede, din 16-imile de finală ale Ligii Europa.

Am venit să ne acomodăm pentru meciul cu Twente. Ştiu că terenul de pe Arena Naţională nu este într-o stare foarte bună din cauza ninsorilor. Oricum am primit asigurări că terenul va fi în condiţii optime la ora jocului. La condiţiile de antrenament avem probleme, dar cred că ne vom antrena la Mogoşoaia„, a spus Răducan.

Narcis Răducan a afirmat că prioritatea Stelei o reprezintă partida cu Twente din 16 februarie şi că oficialii stelişti nu sunt interesaţi pentru moment de discuţiile legate de posibila amânare a Ligii I.

Nici la Twente nu sunt condiţii mai bune, dar ei oricum au avut doi oameni care au stat tot timpul după noi. Pentru noi, prioritatea o reprezintă meciurile cu Twente şi abia apoi campionatul, astfel că mai avem timp să vedem cum va fi vremea şi dacă se va amâna sau nu campionatul„, a completat Răducan.

FC Steaua a revenit, joi, din cantonamentul din Antalya cu o cursă charter, aeronavă în care s-au mai aflat şi loturile echipelor Universitatea Cluj şi Dinamo II.

FC Steaua întâlneşte, la 16 februarie, formaţia FC Twente, în manşa tur a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Partida, programată pe Arena Naţională, va avea loc de la ora 22.05.