Sute de kilograme de carne de mici INFESTATĂ cu Salmonella, retrase din magazine

Publicat: Luni, 10 Iunie 2013 13:14 // Actualizat: Luni, 10 Iunie 2013 14:33 // Sursa: RTV.net

Aproximativ 600 de kilograme de carne de mici au fost retrase de la comercializare, după ce inspectorii sanitar-veterinari au descoperit că produsul fusese infestat cu Salmonella.

Sutele de kilograme de carne infestată au fost descoperite în depozitul unui distribuitor din Prahova, însă produsul provenea de la o firmă din judeţul Neamţ, potrivit România TV.

Întreg lotul contaminat cu Salmonella a fost pus sub sechestru, iar inspectorii sanitar-veterinari au demarat o anchetă.

Tot luni, în judeţul Alba a fost sechestrată de inspectorii DSV o cantitate de 17 kilograme de mici din carne de pasăre care ar fi infestată cu Salmonella. Şi în acest caz este vorba despre carne produsă de o firmă din judeţul Neamţ şi distribuită în magazinele Kaufland.

Produsul fusese deja retras de la raft de către reprezentanţii lanţului de supermarketuri şi s-a întocmit proces verbal de sechestru.

În acest caz se aşteaptă concluzia analizelor finale de  laborator de la Bucureşti, în ceea ce priveşte confirmarea sau infirmarea prezenţei microbului Salmonella în acest produs.

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iul 05:18
...fost retrase de la comercializare, după ce inspectorii sanitar-veterinari au descoperit că produsul fusese infestat cu Salmonella. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
10 iun 16:00
Votează email 0 email
...Bucureşti, în ceea ce priveşte confirmarea sau infirmarea prezenţei microbului Salmonella în acest produs. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
10 iun 15:43
Votează email 0 email
...Bucureşti, în ceea ce priveşte confirmarea sau infirmarea prezenţei microbului Salmonella în acest produs. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
1
EUR
4.8744
RON
26 Oct
noapte 13 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H