Sute de oameni la ÎNMORMÂNTAREA celor 4 TINERI din Vrancea, morţi în accident. VIDEO

Cei patru tineri morţi într-un accident pe E85 au fost înmormântaţi la Vintileasca, în judeţul Vrancea. Uliţele au fost neîncăpătoare pentru mulţimea de oameni adunată să-i conducă pe ultimul drum. Familia tinerilor care se căsătoriseră cu doar câteva zile înainte de accidentul mortal trăieşte acum cea mai mare dramă.

04 oct. 2015, 15:24

O mare de oameni a fost astăzi pe uliţele din Vintileasca. Toţi cu lacrimi în ochi au venit să-i conducă pe ultimul drum pe cei patru tineri, a căror viaţă s-a terminat mult prea devreme.

Citeşte şi: Accident cumplit în Vrancea. Patru tineri au murit pe loc VIDEO

Imposibil de descris în cuvinte durerea familiilor care şi-au pierdut copiii. În urmă cu câteva zile toată lumea era fericită la nunta Lilianei cu Dănuţ şi abia aşteptau să vină pe lume pruncul pe care fata îl purta în pântec.

„Nu avem cuvinte! Dumnezeu a fost crud. Prea crud! Nu s-a îndurat de tinereţea lor. Nu s-a îndurat pentru că aştepta un copil. Era lumina ochilor. Spunea abia aştept, abia aştept am un băieţel. Am un băieţel”, a declarat o veină de-a tinerilor.

Ceilalţi doi tineri, Marica şi Ionuţ se pregăteau de nuntă. Aveau 19 şi 26 de ani, plini de viaţă şi cu mari planuri de viitor. Visau să-şi crească împreună copiii.

Cei patru tineri şi-au pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie produs joi după-amiază, în judeţul Vrancea, pe DN2/E85, la Slobozia Bradului, pe drumul ce leagă Râmnicu Sărat de Focşani. În incident au fost implicate trei maşini, alte 4 persoane fiind rănite.

Citeşte şi: Imagini ÎNGROZITOARE. Un bolid s-a rupt în bucăţi într-un accident rutier. Patru oameni, la spital

Potrivit primelor date ale anchetatorilor, autoturismul Opel a oprit pentru un viraj la stânga, din spate a venit cu viteză Volkswagen Polo, care l-a lovit şi l-a proiectat în mijlocul şoselei, de unde Opelul a fost lovit în plin de o autospecială de transport ciment.